Malehygge og nedtur

onsdag den 18. november 2009

Igår var der malekursus på biblioteket. Ikke at jeg lærte så meget nyt, som jeg ikke allerede havde prøvet før. Og dog, for jeg har aldrig malet med spritbejdse før!! Puuueha det lugter ikke godt ;)

Men det var drøn hyggeligt. Og jeg lærte at der altså ikke er forskel på "kunstner-spartel" og almindelig spartelmasse ;) Det har mange nemlig forsøgt at bilde mig ind. Man skal bare købe noget der er blødt, lækkert og lyst. Det jeg har haft herhjemme har været alt for tykt og svært at trække ud.

Jeg vil lige undskylde den forringede billedkvalitet. Det er taget med det lille lommekamera, som unægtelig IKKE er som at bruge mit store. Farver er elendige og slørede er de også.

Resten er min egen mangel på kreativ fantasi og skabergen.... da det hele ligger i dvale for tiden.

Vi var omkring 12-14 piger der gerne ville have en super aften. Og det fik vi, ikke mindst pga. underviser Tina. På grund af mine for tiden meget meget hullede hukommelse KAN jeg bare ikke komme i tanke om hvad hun mere hedder. Flovt flovt.

Men hvis du køber et par poser perler, eller små lærreder i et supermarked eller noget.... og der udenpå er nogen kreative eksempler, er det med stor sansynlighed hende der har lavet tingene.

Men jeg KAN huske hvad jeg fik lært ;) stort ikke?!

Og jeg kan huske at vores bibliotekarer bør roses, atter engang..... De forstår virkelig at lave nogen super fede arrangementer og de giver den hver gang en skalle. Garanteret ud over hvad deres job egentlig burde indeholde.

Da jeg gik hjem igår, havde jeg det ikke alt for godt og jeg synes alt jeg havde lavet var noget skod. Så jeg gik hjem og malede det hele over idag.

--------------------------

Appropos nedtur. Jamen så har jeg vist bare en gevaldig nedtur for tiden.

Jeg tror det er frugten af et træls år. Og så har dråben været at jeg her mandag skulle have besøg af huslejenævnet og samtidig selv være representeret sammen med udlejer og de andre lejere. De andre lejere er ikke noget problem da vi alle taler fint sammen. Nogen er jeg endda så heldig at kunne kalde mine venner.

Udlejer er derimod en anden sag. Han kan give mig både tics og dårlig mave. Han løj, var efter mig og svinede mig verbalt, hele vejen igennem huset her.

Og det havde jeg gået hele weekenden og "set frem til". Og om aftenen skulle vi så til "Biblioteksmøde", hvor Koldings kulturminister og diverse biblioteksfolk og politikere kom og talte med os om den kommende nedlægning (næsten) af personaletimer, herude i vores by. Og om omlægningen til at være 100% selvhjulpen bibliotek.

I og for sig lyder det så smukt med mere åben på vores bibliotek. Og det lyder sådan set også vældig med selvbetjening, et stykke hen ad vejen. MEN MEN MEN.... vi vil IKKE af med vores to dejlige bibliotekarer, som ud over at være bibliotekarer er Sjælesørgere, kreative sjæle, hjælpende hænder til at finde den bog de godt ved du ikke har læst, dem der siger hej Tina og som har kendt både mig og mit barn i mange år. Dem der rykker en hel dag OG en aften ud af kalenderen for at lave super skønne arrangementer.

Plus det at vores bibliotek er så meget andet end bare et sted vi henter bøger. Det er også stedet med babycafé, bogsnak, kreativ café, pc-stue for ungerne og sååå meget andet.

Vi vil ikke af med det....!!!

SÅ der var jeg også godt bombet da jeg tog hjem derfra. Og kunne godt mærke jeg var liiiidt brugt indeni.

SÅ igår var der malekursus om aftenen. Og jeg havde lovet at bage kage. Så da jeg pludselig opdagede at kursus ikke startede kl 19 som det oftest gør, men derimod kl 17.30, så havde jeg pludselig mega travlt.

Så på een gang lavede jeg aftensmad, bagte kager og fandt de ting frem, jeg ville bruge til mine malerier..... PUUUUEHA jeg var HELT oppe og ringe og jeg lod al opvask og oprydning stå. Det ligner mig ellers ikke. Men jeg kunne ganske enkelt ikke nå det.

Da kursus så sluttede kl 22 fik jeg et lift hjem. Og der stod så opvasken og oprydningen og ventede på mig. Selvom jeg havde det ad h til....

Da jeg så også opdagede at katten havde knækket sig, IGEN, på min seng og det ville kræve nyt sengetøj, knækkede filmen totalt. Det er årevis siden jeg har siddet og vrælet som en anden unge, uden nogen grund andet end at jeg synes det hele var noget tis!!!!

Følelsen har hængt lidt ved idag og jeg har været en klynk. Det er bare så hamrende træls, for jeg hader når jeg ikke har kontrol og når jeg har det sådan...... Jeg håber virkelig det snart er slut igen. Jeg savner mit gode humør og min normale lyst til det hele.....

8 kommentarer:

Lykke sagde ...

Jeg synes det er nogle fine ting du fik ud af malerkurset.
Træls at det er nedtur for dig. Hop under et tæppe med en varm kop te og se en tøsefilm, det kunne jeg også lige bruge!

Rikke sagde ...

Jeg synes altså det er fine ting du har præseret - men dur jo ej hvis man ikek slev er tilfreds.

Kattebræk er ALTID ubelejligt! Derfor har jeg i årevis haft den vane at når jeg ikke osver så ligger der et sengetæppe på sengen. Det er VASKBART ;-)

- og vaskes jævnligt pga. ja gæt engang. Men sengen skal aldrig en sen aften have nyt sengetøj på.

Tina sagde ...

Lykke: Ja møg periode lige nu. Men sådan er det jo.
Ja du siger noget. Skal lige ud i byen og ha en kop kaff.... senere bliver det sofahygge!!!! :)

Rikke: Der hører næsten med til historien at der normalt ER sengetæppe på! Men det er hæklet og øh dermed "hullet". Og det blev lagt til vask IGÅR pga det samme :( Så idag var der ikke noget på. øvøvøv :) Normal trækker jeg på skuldrene og siger at det følger med at ha indekat. MEN lige for tiden skal der bare intet til før jeg vælter ;)

Dortheivalo sagde ...

God bedring til dit humør. Det er fine ting, som du har lavet.. også selvom du ikke selv er helt tilfreds. (jeg kender det godt selv) Og du har så ganske ret i bibliotekarernes uundværlighed.

Helle K. sagde ...

Nogle gange så er en tudetur altså det eneste som kan hjælpe bare en lille, bitte smule. Jeg har også haft dage, hvor jeg satte mig og tudede fordi jeg ikke kunne overskue det hele. Især dengang jeg gik på arbejde.

Dine kreatiner er vildt flotte. Jeg synes de der musselmalede er rigtig fine :) er det bare malet, eller?

Tina sagde ...

Helle : Ja det føles ski godt nogen gange. Måske jeg bare venter for længe imellem, for det føles da slet ikke som om man kan blive færdig for tiden :)

Tak for rosen :) Nej det er spartelmasse på lærredet som jeg har "tegnet" musselmønstret i. Og derefter malet ned i .... :)

Bettina sagde ...

Tænker meget på dig i denne tid. Stort kram, ikke så mange ord.

(er heeelt vild med de skæve huse! *S*)

Tina sagde ...

Tak skal du have ven :) Jeg føler mig virkelig heldig.... for jeg VED jeg har flere søde venner rundtom der står klar med en lytter eller en kop kaff..... Jeg skal bare lære at bruge det ;)

Godt du kan lide husene.... Jeg er ikke selv tilfreds men kan ikke rigtigt sige hvorfor!! ;)

Send en kommentar