Julemarked

søndag den 29. november 2009

NØJ jeg har været stille herinde :) Det er nu ikke fordi der er sket noget eller sådan...

Men hele sidste uge, har jeg knoklet med at lave kreative ting, som fx. disse hjerter og stjerner! På Nanna's gamle skole var der julemarked og der var sørmer lige en lille plads til mig.

Men da jeg ikke rigtigt havde noget julerelateret, måtte jeg jo lige gøre noget. Så jeg har siddet og syet og syet små hjerter.

Og stjernerne er flettet af noget vlieseline agtigt noget. De er vel ca. 15 cm høje og er blevet monteret med to små metalringe og ternede røde bånd :)

Jeg havde også ryddet op i gemmerne, så jeg havde nogen modelbiler med, som jeg havde stående. Fortrinsvis 1:18 Ferrarier. (jeg er begyndt at samle på de lidt bedre modeller). De biler gik som varmt brød når fædre og sønner, gik slukøret rundt bagefter mor/kone og var gooodt træt af at se på nisser, og så fik øje på bilerne. ;) Der blev også gramset og grinet lidt af mine tændrørsdyr og min krumtapaksel-stander.

Men alt i alt en hamrende hyggelig dag, hvor Nanna også lige fik hilst på gamle klassekammerater. Det nød de vist også. Dagen blev i hvert fald afsluttet med gyserfilm hos nogen af kammeraterne. :)

Men jeg tror jeg har gjort et eller andet de sidste dage, som min hånd ikke kunne lide. Den er HELT følelsesløs ovenpå hånden, fra håndroden og op til knoerne. Lidt føleforstyrrelse ud i nogen af fingrene også. Men særligt ovenpå hånden er det slemt. Jeg kan stikke mig på en nål, uden jeg kan mærke det. DET har jeg aldrig prøvet før......

Om lidt kommer Juhulemanden til byen her.... og gaderne fyldes med børn og deres forældre og bedsteforældre. Nanna er vokset lidt fra det... så de sidste par år har det passet med at jeg så går og kigger ud på mylderet, mens jeg pynter til jul ;)

Så det vil jeg gøre nu.... kan i have en dejlig dag?

2 kommentarer:

Jane sagde ...

Uf det lyder da ikke rart med din hånd. Håber da snart det går over igen.
Jeg er altså vild med de hjerter du har syet :-)

Tina sagde ...

Hej Jane :) Jeg har stadig en del tilbage hvis det er. Så jo flere jeg kan afsætte, jo mere kan Nanna få at leve for i USA ;)
Skriv evt. mail på:
momsen @ gmail.com .... uden mellemrum ved @ :)

Send en kommentar