Etikette

torsdag den 19. november 2009

Når jeg hører at folk har tabt deres iPhone i toilettet, sættes en masse tanker igang hos mig.

Hvor mange gange, har jeg mon talt med en person der sad på tønden? Hvor mange gange har et Mmmmmm, i virkeligheden været en måde at svare, når vedkommende i virkeligheden sidder og er travlt optaget af at "fuldføre missionen" på toilettet? Hvor mange gange har en person ikke siddet og bøvlet med at tørre sig, vaske hænder osv. med mig i røret??

Helt ærligt... det er ski da halv underligt at man har sin telefon med på toilettet. Eller er det bare mig? :)

Hvis man ikke engang kan forrette sin nødtørft, uden at skulle tage telefonen imens? Har man så i virkeligheden ikke et lille adskillelsesproblem? Burde man så ikke tage et "kold tyrker", og lade sin telefon ligge slukket i en skuffe, bare lidt?

Jeg kan ikke lade være at tænke på hvad den person, der har sin telefon med på toilettet, ville have gjort førhen? Eller endnu værre, hvad vil denne person gøre når der engang kun findes kameramobiler?? :)

Alt dette er selvsagt, skrevet med et glimt i øjet. Mest for at sige at jeg synes det er underligt så mange der taber sin telefon i toilettet. Burde man nu ikke engang kunne sidde dér, i fred? ;)
Eller er vi bare ude i "Samtale-toiletter", som vi også har samtalekøkkener?

9 kommentarer:

Bettina sagde ...

Forleden tog en bekendt sin mobil, der ringede, og noget af det første, hun sagde meget højlydt (det var hendes mand), var: "Er jeg med dig på toilettet???" - så kan man ikke lade være med at fnise i baggrunden! :o)
Har personligt tabt en (gammel) mobil i toilettet - da jeg skulle tørre Emil bagi i BHV'en og jeg havde lagt telefonen i brystlommen på min denimjakke. Sådan kan det osse gå. ;o9

Tina sagde ...

Hahaha jeg VIL altså ikke ret gerne med folk på toilettet nå :D
Aj men den med emil, den kan jeg forstå. Men hvis man altid render rundt med sin mobillos i lommen derhjemme, så synes jeg nu man trænger til at tage sig RO og FRED lidt ;) Folk må lære at selvom man har mobillos, behøver man ikke altid at stå til rådighed... det tror især mange teenagere har jeg fundet ud af ;)

Jane sagde ...

Mon de hører muzak på de der Iphones ?

Og hvad blev der så af at synge på badeværelset ?

britt sagde ...

Altså, en iPohone er so much more than a phone!!
Før i tiden sad mange og læste et gammelt "Basserne"-blad eller hvad de kunne få fat i - når de sad derude på toilettet og lavede bummelum. I dag kan jeg sagtens forestille mig at en del sidder og surfer på internettet eller læser mails eller ser en podcastet udsendelse eller....der er SÅ mange andre muligheder end at tale telefon. Mon ikke det er forklaringen?
Jeg tror nu også en del taber den fordi de har haft den i skjortelommen og den er gledet ud, når de bukker sig ned.
I øvrigt er jeg enig i, at telefonsamtalerne ikke hører hjemme på toilettet.
Mvh Britt

Bettina sagde ...

Dér kan jeg jo så være enig med dig, Britt - omend jeg kun har en barberet iPhone (en iPod Touch), som du vist også har? Jeg tjekker mails, surfer rundt, kigger nyheder etc., lytter til lydbog etc... :o)
(men den der sammenligning i forholdet 1:1 er der jo altid - fejlagtigt - mellem almindelige mobiltelefoner og iPhones *S*)

Britta sagde ...

Jannik tabte en gang fjernbetjeningen til fjernsynet i toilettet!! Han havde af en eller anden underlig grund lagt den i lommen...

Jeg kan altså godt finde på at tage min telefon med på toilettet - men jeg snakker ikke i den. Jeg sms'er. Nogen gange til dig ;-)

Tina sagde ...

Jane: jamen hvis man tager telefonen med for at høre musik... hvad så når den ringer? Tager man den, eller lader man som ingenting? ;)

Britt: jamen det behøer ikke lige være en iPhone ;) Jeg tænker nu også på alm. telefoner. Nu var det lige en iPhone jeg hørte en havde tabt ;)

Men nej, samtalerne... no way ;)

Bettina: Ja okay, kan jeg godt se. Men igen.... hvad hvis den ringer?? ;)

Britta: hahha hvordan forklarer man lige at man har tabt fjernbetjening i toilettet :):):)
AAAAj lokums sms'er du Britta!? ;) Jaja så længe det ikke er telefonopkald, så kan jeg nu kun smile haha!

Helle K. sagde ...

Jeg kender en som tabte sin telefon i toilettet, men det var fordi den var i brystlommen - og da han skulle trække op røg den ud ;)

Jeg gider altså heller ikke snakke med folk, som sidder på tønden - ellers tak. :)

Tina sagde ...

Helle: Nu håber jeg ikke Nemesis kommer efter mig... men jeg undrer mig stadig over at man har sine telefoner med på wc Med mindre det er et off. toilet. :)
NEJ Snak og SKidt for sig ;);)

Send en kommentar