Rygestop status

fredag den 11. september 2009

SÅ er det idag 3 år siden jeg stoppede med at ryge!!! Status er, at jeg stadig er meget glad for det valg jeg traf.

Ikke siden den dag jeg stoppede, har jeg haft brug for at købe nye inhalatorer. Jeg har heller ikke siden haft lungebetændelse. Min høfeber er ikke nær så slem. Jeg er ikke mere kronisk forkølet. Hvis jeg bliver forkølet om vinteren varer det meget kortere og jeg får ikke længere lange uger med hoste. Jeg har fået mere tid... I guder man brugte meget tid på at ryge og undersøge om og hvor man kunne ryge. Flere penge... hvilket dog hurtigt bliver brugt på andet ;) Ikke længere rende rundt og lugte som et askebæger (I guder det er kommet bag på mig hvor meget rygere stinker... sorry men det gør i.. og det gjorde jeg) Og mange andre gode ting er der kommet ud af det...

Kun en lille anke er der. Det er at jeg stadig kan nå, et splitsekund, at konstatere et savn indeni. Ikke tit og ikke slemt. Nærmest bare en konstatering.... Men det er da også en meget lille anke, i forhold til alle plusserne!

Så hvis jeg igen stod, hvor jeg gjorde for 3 år siden, med lungebetændelse, hyperventilerende, med halv lungekapacitet, hos vagtlægen............ Havde jeg stadig og igen kvittet smøgerne og det med lige så stor glæde som idag.

Så tillykke til mig!!!

11 kommentarer:

Tine sagde ...

Også et stort tillykke herfra.
Det er godt gået!

Jane sagde ...

Ja... tillykke til dig ...

Supersejt :o)

Så kan man se at womanpower alligevel ikke er så skidt ;o)

Ha' en go' week-end...

Jane

Helle K. sagde ...

Tillykke Til Tina :)

Jeg kan trøste dig med, at min har ikke røget i 8 år - han har stadig lyst :)
Min mors mand havde stadig lyst til at ryge, da han døde som 78 årig - og han stoppede, da han fyldte 50 - så det stopper nok aldrig, men pyt bare du/I ikke hopper i og begynder igen - for du har ret rygere stinker af h. til :)

Tina sagde ...

Tusind tak skal i have :)
Jeg ved at for nogen er savnet der altid...men så længe det ikke gør mere væsen af sig, end det gør, så klarer vi også den ;)

Men ret ironisk, så sidder jeg nu med krille ri halsen og nyser og fryser.... altså!!!! ;)

Heidi sagde ...

Nej, hvor er det flot. Jeg ryger ikke selv, men jeg kan sagtens sætte mig ind i hvor vanskeligt det kan være at stoppe igen.
Og det må da være en fed fornemmelse at have, når man kan se de fysiske bedringer når man holder rygeriet.
Så kæmpe skulderklap til dig. :o)

Britta sagde ...

Godt gået! Hver dag vi ikke ryger er en sejr.

Anonym sagde ...

Super sejt! Godt gået.

hanneb sagde ...

Hej Tina. Ja, jeg kan godt huske at vi følges ad:-) Også 3 års rygestop til mig pr. 7 sep. så stort tillykke til os begge:-) Det var godt jeg lige blev mindet om det, havde næsten glemt det, og jeg har det præcis som dig. Kun en lille snert af savn en meget sjælden gang, og du har helt ret, håber aldrig at komme til at lugte af gammelt askebæger igen...

Bambi72 sagde ...

Rigtig stort tillykke....
Jeg har i 4 år og 4 mdr været røgfri...
Kan tælle lige så mange plusser og det enkelte minus.....
Lysten tror jeg ikke at vi sådanne lige slipper.... Jeg kan stadig engang imellem dufte, smøg duften, som jeg husker den som ryger.....
Har dog også oplevet at skulle sidde ved siden af en stor-ryger, der stank SÅ meget at jeg måtte hjem i bad bagefter *GGGG*

Tina sagde ...

Tusind tak piger :) Dejligt at se at andre også holder ved og jeg ikke er alene om at blive ved at have trang af og til :) Dog ikke en trang der skal afholde nogen fra at stoppe... for den er ikke alt overskyggende.

rygestop sagde ...

You got a really useful blog I have been here reading for about an hour.

Send en kommentar