Nyt staffeli

tirsdag den 8. september 2009

SÅ fik jeg mig et nyt staffeli :) Nu kan jeg skisme male, uden at skulle holde ved mine lærreder med den ene hånd! Det skulle jeg have gjort for lææænge siden!! Faktisk kostede det 200 kr mindre hos Søstrene Grene, end hos en kendt kunstner-butik, for nøjagtig samme staffeli.

Så fik du også set hvordan det ser ud når jeg står og maler. ROD .... ROD.... og grimme gamle Pingu dynebetræk på gulv og bord ;) Jaja, der var ingen der sagde det sku se pænt ud vel?

Faktisk går jeg og rumsterer over "smarte" løsninger, der gør at det måske ser knap så "bombet" ud.... mens jeg roder :)

Har du en idé?

15 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvad med sådan et klart underlag, som man lægger under skrivebordsstole, så de ikke skal lave mærker i gulvet ? De kan vist fås i forsk. størrelser.

Tina sagde ...

Kære Anonym,du har da LIGE ramt sømmet på hovedet :) Det er da lige det jeg skal have. Mine forældre har vist sådan een hjemme på deres kontor, og som endda kan foldes sammen. hmmm...
Tak for ideen!! :)

Nina sagde ...

Voksdug eller skrivebordsstolsunderlag var også det der lige faldt mig ind. Og hvor ser det bare krea-hyggeligt ud men jeg bliver så nysgerrig for hvad det er for et billede du har hængende på lærredet?

Tina sagde ...

Nina :) Jeg tænkte voksdug til bordet... noget der ikke skreg af nogen farvr måske. Men det med det underlag havde jeg slet ikke tænkt over.
Det er såmænd et foto af Simon Spies... det er en bestilling :)

Anita sagde ...

HEY hov hov...hov hov hov hov, ikke et ondt ord om Pingu. Jeg eeelsker den lille pingvin der kan trutte så sjovt med sit.. trompetnæb? :-D

Tina sagde ...

Anita: UPZZZ Pingu er da vældig sød... men skisme ikke ret køn når han ligger og breder sig der midt på mit stuegulv :D ;)

Helle K. sagde ...

Hvor er det flot - og det ser perfekt ud :) jeg har et par underlag liggende - ungerne gider dem ikke - det må jeg vist huske.

Tina sagde ...

Helle: tusind tak :) Ja nu ved du da hvad de så kan bruges til ;)

Christina DK sagde ...

til opbevaring af malergrejet, og så det er nem at rydde væk igen, kan du bruge en stor plastkasse med fladt låg.

Du sætter så alle tingene på låget, og bruger bunden som 'låg' -altså vender bøtten på hovedet :)

britt sagde ...

Rodet? Måske. Men jeg synes nu først og fremmest at det ser vildt krea-hyggeligt ud. Sikke et skønt hjørne at stå og male i.
:-) Britt

Tina sagde ...

Christina: Tak for tippet :) LIge nu bruger jeg nogen store syltetøjsglas hvor penslerne står i. Det fylder en del...

Britt: Jamen det ER hyggeligt mens det står på.... for mig ;) Men ikke nødvendigvis for gæster og andre beboere ;)

per sagde ...

Hvad måtte du slippe for staffeliet? Det kan sørme nok tage store lærreder!

Tina sagde ...

Per: Jeg gav vistnok 350 :) Det var ikke noget at snakke om. Der står den kan tage lærreder på 1 x 1 meter, men den kan NEMT tage meget større lærreder, hvis du spørger mig.

Anne sagde ...

Hvor er det fra? :-)

Tina sagde ...

Anne, det står i teksten ;) Hos Søstrene Grene :)

Send en kommentar