Mine sko besøgte

lørdag den 19. september 2009

Mine sko... og jeg... var i Esbjerg idag. Nanna skulle til samtale i forbindelse med det Udvekslingsstudent noget....

Et rigtigt godt møde endda. Hos en sød familie, der selv havde en datter der havde været udvekslingsstudent i USA. Dejligt at høre hvordan deres oplevelse af det var. Om hvad man skal tænke over og hvad der er knap så vigtigt.

Jeg håber inderligt at Nanna kommer afsted til USA... det ville være en stor stor drøm der gik i opfyldelse. Hvis bare ikke det var for de hulens finanser.... Men vi har ikke givet op endnu.

Vel hjemme igen, efter at være blevet fyldt med historier og gode råd, gik jeg en længere tur. Man kan godt se at efteråret ikke bare er på vej... det er her :) Også selvom vi lige har fået en god eftersommer med lidt ekstra varme..... farverne og bladene på jorden siger det hele.

Men solen levnede varme og hygge nok til at jeg lige kunne sidde og nyde det hele lidt, nede ved åen :) Hygsomt og stille.... lige hvad jeg havde brug for efter at køre til Esbjerg og hjem igen. Fin by... det er det... men der er famer kedeligt at køre den motorvejstur! ;)

Så imorgen står den på pakning af en hel uges tøj og ting. Nanna skal nemlig være en uge på Fyn. Hun skal i skolepraktik hos en fotograf i Odense. Og så har Britta været en engel og åbnet sit hjem for hende. Så praktikken alligevel kunne lykkes... TAK Britta :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar