Kirsten Steno

tirsdag den 29. september 2009

Jeg har tilbragt en aften, med en stak tøzer og Kirsten Steno. Hun er indretningsarkitekt og har skrevet bogen: Hjem med hjerte!

Hvis du ikke allerede kender den, så køb den, lån den, kig i den :) Hun er super god.

Aftenen i aften var særlig god, fordi vi, held i uheld, ikke var ret mange til foredraget. Det gav jo så en masse ekstra tid til at gå i dybden, både med de erfaringer Kirsten har og med de problemstillinger vi hver især havde.

Så der blev tegnet, fortalt og grinet en del :)

Så alle har mere eller mindre haft en indretningsarkitekt på besøg idag ;) Kan man jo næsten sige.

Det jeg enormt godt kan lide ved Kirsten er, at hun ikke bare kan fortæller om lyserøde sløjfer og outrerede idéer som alligevel ikke passer ind i 90% af de danske hjem.

Hun fortæller og viser, rent faktisk konkrete løsningsmodeller der passer til ens eget hovede. Der passer til pengepungen. Der passer til hvilken type menneske du er. Ikke bare ud fra en rettesnor om hvad bladene siger er smart nu.... så du bliver nødt til at skifte ALT ud.

For hvor fedt at det at få hjælp til at indrette dit hjem, hvis du skal op med et beløb der langt overstiger noget der kan være realitisk inden for de næste 5 år?

Samtidig fortæller hun en del om at rydde op!!! Yrk hva? Noget mange af os ikke er vildt gode til. Er vi ikke alle lidt gode til at gemme noget i krogene? Enten fordi det har en historie, selvom vi måske ikke ligefrem kan lide tingen. Eller fordi det jo kunne være tingen kunne bruges "engang"! Der har hun nogen løsningsmodeller der tiltaler mig meget.

Og bedst af alt... kan man sige.... er at hun rent faktisk har prøvet det på egen krop. Både det at rydde op og ud.... og det at indrette fra bunden af. Både den store dyre villa og den lejlighed der pluselig rummer så meget færre kvadratmeter.

For jeg kan godt stejle fuldstændig hvis der står en "bedrevidende" person overfor mig og liiiiige skal fortælle hvordan det hele skal skæres ;) Den fornemmelse får man slet ikke med Kirsten.

Til slut, efter en hyggelig aften med søde piger, en god arkitekt, stearinlys og småkager.... fik jeg denne lille hilsen med hjem :)

SÅ nu skal der hygges lidt og læses i bogen....

God aften til dig derude :)

3 kommentarer:

signe sagde ...

Den skal lures, den bog. Spændende!

britt sagde ...

Det lyder som en fantastisk aften! Har fluks bestilt bogen på biblioteket.
Forresten: tillykke med udstillingen - herligt at dine talenter kan blive nydt af flere!
:-) Britt

Tina sagde ...

Signe: Den er god :)

Britt: Det var en super aften!!
Taark :) Du får mig til at blive helt forlegen ;)

Send en kommentar