Vi har haft besøg

onsdag den 11. februar 2009

Vi har haft besøg af disse to søde små krudtugler, på to år, og deres forældre. Pigerne hedder Maibritt(tv) og Malene(th) og er Nanna's kusiner.

JEPS og jeg har lært at se forskel ;) Små nuancer på ellers to utroligt ens udseende piger. Derudover ligner de ikke så meget hinanden, i væremåde.

Men jeg lærte EN ting. Det er lææææææænge siden jeg var småbørnsmor!!!! Jeg har pludselig et hjem med hvide sofaer, og skrøbelige genstande her og der. Og et nervesystem der blafrer som en anden december-orkan! ;) Og det der med at undgå at give chokoladesmåkager, når nu sofaen er hvid, ligger ikke længere på rygraden.

Næsten pinligt... men sådan er det altså. Pigerne er søde og faktisk ualmindeligt nemme. Det er bare mig der er 13 år længere fremme mht. børn ;)

Skuuuulle de nu mangle en barnepige............. Så KU det da godt være ;)

Og så glemte jeg da lige at sige, at de bliver storesøster til juli, hvor lillebror gerne skulle se dagens lys ;)

Det er i øvrigt Nanna der har taget de flotte billeder af tøserne ;)

5 kommentarer:

Britta sagde ...

Et par dejligt tøser!

Vil du bilde mig ind at Nanna aldrig grisser i sofaen?? Hm, det har jeg svært ved at tro på. Men hun kan jo heldigvis selv fjerne eventuelle pletter igen ;-)

Nanna sagde ...

Britta jeg grisser TIT i sofaen! jeg har både spildt cola og chokolade, hvilket ikke er en særligt god mix!! (:

men moar fjerner stadig evt. pletter :D

Deborah sagde ...

Søde er de ihvertfald. Jeg har to veninder, der er enæggede tvillinger, og de er også meget forskellige og bestemt også til at se forskel på. Da de var børn var det meget svært - selv deres mor havde besvær.

Tina sagde ...

Britta: I hvert fald ikke så meget som TO toårige, der agerer som var de på speed ;)

Nanna: Ja hun prøver da i hvert fald ;);)

Deborah: Ja de er meget søde. De her ligner hinanden rigtigt meget af udseende.

Anonym sagde ...

Hvor er de dejlige - sikke nogle fine billeder :-)
Det er sjovt med tvillinger, når de er sammen kan man godt lære at se forskel på dem. Det er værre når man møder dem hver for sig - som f.eks. en klassekammerat jeg havde i gymnasiet. Jeg tror tit jeg har hilst på hans bror :-)

Send en kommentar