Klar - Parat - Mal 2

tirsdag den 3. februar 2009

Så løb anden omgang "Foto til lærred" af stablen :) Og sikke da en succes!!!

Søde dejlige kursister, der alle var ivrige efter at lære. Og jeg håber at alle gik hjem med en følelse af at have lært noget nyt. Og at de har lyst til at lege videre derhjemme :)

Jeg ankom lidt før. Hvor vi lige vendte verdenssituationen, bibliotekarerne og jeg. Og så blev der "dækket bord" og gjort klar.

Se hvor de maler! :) Det var svært at fange alle kursister ved bordet. For nogen tørrede malerier med føntørrere. Andre sad og fik en kop pause-kaffe, ved nogen borde ved siden af.

Vi har nemlig adgang til de lækreste lokaler. Med caféborde til kaffen og lange borde til det kreative. Er det ikke skønt? :)

I skulle se hvor meget kreativitet der gemmer sig i en bys borgere. Det er imponerende :) Der blev overført alt, lige fra blomster over hunde til portrætter.

Og her var søde børn og der var bedsteforældre. Og jeg må indrømme at jeg bare ELSKER at tale med dem alle sammen! Alle har de noget at fortælle og alle er de bare så søde.

Se lige, er det ikke et flot maleri? Så simpelt og alligevel så flot! :) Det grå i grå lignede næsten en pudset mur. Genialt :)

Sidst, men ikke mindst.... se lige... dér står mit navn!!! ;) Det er altså noget, jeg ikke helt kan vænne mig til. Jeg bliver både stolt og også sådan lidt genert.

På billedet, i artiklen, ser i den ene af vores super dejlige bibliotekarer, Lisbeth! Klik evt. artiklen stor, så i kan læse.

6 kommentarer:

Britta sagde ...

Du er efterhånden verdensberømt i Lunderskov!

Hvor er det dejligt at der er så mange der er interesseret i dine kurser.

Helle K. sagde ...

Hvor ville jeg ønske, at jeg boede i nærheden af dig... det ser så spændende ud. :)

Anita sagde ...

Tina, jeg synes simpelthen du er så sej, men det har jeg jo sagt hundrede gange før her og der.

Det er stort at have lyst til at lære andre noget, man selv er god til, men det er endnu større også at gøre noget ved det - og det gør du!

Du er sg* go', er du :-)

Sascha sagde ...

strikkekatten venter stadig på den online version ;-) For har lært én metode, vil bare gerne se om det er den samme som du bruger :)

Tina sagde ...

Britta: "Verdensberømt i Lunderskov" Det lyder godt og behøvs ikke være vildere!

HelleK: Årh tak :):) håber du kan komme forbi engang.

Anita: Tusind mange mange tak! Jeg nyder det bare så længe det varer. Jeg elsker jo at have kontakt til mange mennesker. Og kan jeg så også kombinere det med noget kreativt,,,,så er jeg da heldig! :)

Sascha: Jaah skal nok ;);) det er liiige på vej.

Kagekonen sagde ...

Det er så cool, det du laver og skønt når man kan inspirere andre med sin kunst og sin kunnen.

Send en kommentar