Hjemmedag

onsdag den 18. januar 2012


Dagen idag, blev tilbragt hjemme. Deeejligt må jeg egentlig nok tilstå :) Jeg kan mærke jeg er inde i en periode, hvor jeg dog elsker at kommer ud, men i den grad også trænger til stilstand og tid til at nå at kede mig.

Kede mig, gjorde jeg dog ikke idag. Jeg har fået vasket tøj og lavet en lampe. Lampen er lavet af sådan en gammel "mormorlampe", som jeg klippede betrækket af og viklede ind i kulørte stofstrimler. Og til sidst påmonteret diverse sommerfugle. Toppen blev malet og en kulørt ledning blev puttet i.

En ret anderledes lampe, vil jeg nok sige. Men den er da lidt forårsagtig...... når vi nu ikke kan få rigtig vinter ;)

Lampen er i øvrigt i "lampet" størrelse, så ikke vældig stor. Lige nu sidder der kun sådan en lille ovn-pære i den. Men da jeg manglede et stik, kunne jeg ikke vise den med lys i.

I øvrigt en kamp at blogge, når man ikke har egen pc. Kameraet mangler sin software på pc'en.... jeg mangler min photoshop, flickr uploader osv osv. NØJ hvor jeg savner at føle mig hjemme på min egen pc :)

Jeg håber at jeg inden en uges tid, igen kan få fingrene på eget tastatur! I hvert fald har jeg fået et tilbud fra den lokale pc-mand. Men grundet gamle dårlige erfaringer med to forskellige pc mærker og to forskellige forhandlere, bliver jeg forsigtigt og grubler over, hvor jeg mon gør det mest fornuftige køb og ikke mindst, hvilken computer!! Men bliver nok nødt til "bare" at springe ud det, og håbe på at den opsparing der egentlig skulle have været brugt på kamera, ikke bliver tabt ;)

Imens vil jeg klippe nogen flere sommefugle, til lagerbeholdningen, nu jeg har lånt sådan nogen lækre punch.

God aften til jer derude :)3 kommentarer:

Lene sagde ...

du er da for genial Tina

Pernille sagde ...

Den er superflot

Tina sagde ...

Lene: årh det er vist store ord ;) Men tak!

Pernille: Mange tak :)

Send en kommentar