Uhmmm

tirsdag den 20. december 2011


Uhmmm jeg elsker nye kogebøger. Og ikke mindst dem med lækre kager!! ;) Den anden dag, så jeg AnneMad, der besøgte Magnolia Bakery i NY. Og da jeg så besøgte Kolding Storcenter dagen efter, spottede jeg lige denne bog!! Det må da være et tegn til at jeg skal bage flere cupcakes og cookies, ikke?

Og ikke mindst finde bedre opskrifter på lækker topping, der ikke er ved at kvæle een efter tre mundfulde :)

The Hummingbird Bakery, holder til i London og laver de lækreste cupcakes.... meget a la dem fra Anne Mad. I bogen er der også lækre cookies og andet godt. Ingen tvivl om at det skal prøves, meget snart :) Også selvom vi i forvejen går en lidt fed tid i møde, med julebag og lækker julemad. Der skal jo også være noget til abstinenserne EFTER jul ikke? ;)

Der er stadig nogen bøger på listen, over ønskebøger. Fx. den med pop cakes og også strikkebogen: Naturlig Strik, af Ingalill Johansson og Ewa K. Adinsson. En rææættig lækker bog med en masse skønne modeller, alle i naturfarver :) Jeg så den ovre hos Dorthe, den anden dag og faldt totalt for den. Det er ellers ikke tit jeg åbner en strikkebog hvor der er MANGE modeller jeg godt gad gå i :)

 Det er dælme godt man aldrig løber tør for ønsker hva?

3 kommentarer:

Helle sagde ...

Den bog kan du godt glæde dig til at komme i gang med at bruge - den er helt fantastisk :-)

Dog synes jeg aldrig, at mine cupcakes er så godt som dem jeg har smagt fra Hummingbird i Notting Hill - jeg er sikker på, at de har en hemmelig ingrediens ;-)

Anonym sagde ...

Det er sandelig godt det heller ikke koster noget at ønske, for så var jeg en megafattig kvinde :-) Har kun set billeder af bogen på nettet, men har på fornemmelsen at den også er klar til min ønskeliste. Glædelig jul til dig fra

fru Jensen
Gudhjem

Tina sagde ...

Helle: Jeg glæder mig også :) det ser i hvert fald lækkert ud. Og INGEN tvivl om at de ikke udleverer hele deres opskrift ;)

Jensen: Ja for huuulen da, så var jeg også ludfattig nu ;) God jul til dig og dine! :)

Send en kommentar