Juledekorationer på biblioteket

fredag den 2. december 2011


Igår aftes, havde vi "kom og lav juledekorationer", på Lunderskov Bibliotek. To kyndige damer, kom for at vise os hvad de kunne og hjælpe os igang, hvis vi ikke lige vidste hvad vi ville lave.

Jeg havde dog hele ugen, gået og brygget på en idé! Jeg havde været ude og lede efter grene... men endte op med de der lange tynde kviste fra birketræer, viklet og bundet om en lidt tykkere gren.

Hen langs oversiden, har jeg så bundet stykker af mos og små husløg. Nogen enkelte julekugler, både ovenpå og nedenunder.... og til sidst puttet nogen lyseholdere på, som dem man kan bruge på juletræet. Hele molevitten hænger nu over min halvmur, mellem stue og køkken.

Det blev helt som jeg havde tænkt det, så jeg er godt tilfreds. Jeg har ikke så frygtelig meget bordplads eller hjørner at stille dekorationer i ... og den traditionelle adventskrans er jeg ærlig talt lidt træt af at kigge på. Så det har jeg helt skippet og i stedet lavet denne.


Farverne er i øvrigt holdt i hvidt og sølv. Jeg har så meget (rod) i huset i forvejen, som kan forstyrre min indre ro ;) Så jeg behøvede ikke en masse farve. Og nogen gange forstyrrer for mange farver altså bare mit sind og får mit hjem til at ligne det er rodet, selv om det ikke er.

(overvejer at male alle møbler hvide)


Ud over dette har jeg bare et enkelt kalenderlys, der kan stå i en lille bitte skål. Den er nemlig udformet som en nissefar, med høøøøj hue!

Men uden tvivl et arrangement som jeg havde set frem til, på biblioteket. Jeg kunne nemt bare have lavet det her, herhjemme. Men det er nu meget hyggeligt at gøre det i selskab med andre. Og altid spændende at se hvad andre finder på at lave.

Så jeg er klar igen næste år... hvis vi da gør det igen ;)


Her er lige et foto, hvor farverne kan ses :) Et elendigt mobil foto lige efter jeg blev færdig... og inden der kom stearinlys i og snore til ophæng :)

Men NU er jeg også juleklar, her i det lille hjem :)
13 kommentarer:

Hygge-Strik sagde ...

Du er jo en stor kunstner, den er meget flot din juledekoration.
Smart at den kan hænge sådan, når der nu ikke er mere plads i stuen, spændende om træet også skal op og hænge i år *smil*

laj [tulipan-hygge] sagde ...

WOW den er flot. Sikke du kan. Virkelig flot sted det hænger også

Merete sagde ...

Hold da op Tina, den er super flot. Sikke kreativ du er

*Pearls on a string** Dorthe sagde ...

Den er da skøn den dekoration og passer perfekt til stedet. Lyder også som om I har hygget jer.
En glædelig 2. december herfra :-)

Pia´s Hverdag sagde ...

Den er rigtig sød, jeg er også mest til de alternative advents ... tja, man kan hverken kalde din eller min for kranse ... men bare vi kan tælle er det jo ok.
Jeg tænder i øvrigt alle 4 hver gang, og hver dag ...

Tina sagde ...

Bebiane: Mange tak :) Nej ingen træ indenfor i år. Jeg har simpelthen ikke plads :) Så der står et stort et på terrassen med lys i :)

Laj: mange tak :)

Merete: Tusind tak skal du have :)

Perler på snor: Tak skal du have :) ja det er om at tænke på nogen andre måder, når man ikke har så meget plads. God decemberaften til dig også!

Pia: Mange tak Pia :) Næææ skidt med de ikke er kranse.... men jeg kan ikke engang tælle ;) for der er 6 lys på min "stang" ;)
Men bare jeg kan tælle 4 søndage frem og huske at holde jul !!

Susanne sagde ...

Hej Tina
Den er sgu* da rigtig rigtig fed !!
Jeg gad altså godt at have bare en smule af din fantasi :o)
God december.
Kh
Susanne i Silkeborg

Skribenten sagde ...

Årrhh mand hvor er den bare fantastisk og genialt udtænkt :) Jeg har selv brugt en gren i år til min adventsdekoration og jeg er rigtigt glad for den. Kig over og se hvordan den er endt:
http://defemibyen.blogspot.com/2011/11/egentlig-var-der-andet-og-vigtigere.html

Iøvrigt bor du vildt hyggeligt og det ser smukt ud som du har pyntet.

Mange knus og god weekend søde Tina
Kh Henriette :))

Anonym sagde ...

nuij, hvor er den flot, bliver helt misundelig. Min adventsdekoration er bare et fad med hvide bloklys og kugler i gylden,orange, rød og lilla. Meget enkel, men passende til mit energiniveau lige da. En god adventstid til dig fra

fru Jensen
Gudhjem

Unknown sagde ...

F*CK den er SMUK! Den er jo VILDT COOL!! Og hvor er det bare ØV at jeg ikke vidste Lunderskov Bibliotek havde det arrangement. Ku jeg da godt have tænkt mig at deltage i :)

Pernille sagde ...

Det er en supergod ide og det ser fantastisk ud :)

Jette sagde ...

Den er simpelthen bare superflot, tror da lige jeg vil gå ud i haven og pelse birketræet, tak for ideen.

Tina sagde ...

Susanne: Det har du da også masser af :)

Henriette: grene er bare goe!!! ;) Din er også flot!
Tak for rosen af mit ydmyge hjem AKA skotøjsæsken ;)

Fru Jensen: Et fad kan jo være lige så smukt og dejligt :) I virkeligheden handler det jo "bare" om lys og hygge!

JemKem: Taaark :) Aaaj en skam du ikke så det... jeg fik da vist også kun annonceret det på facebook :( Vi har jo krea café hver uge!!! Mandag i lige uge fra 19 til 21 .... og torsdag i ulige uger fra 15 til 17 :)

Pernille: Taak :)

Jette: Ja gør du det... det er så såre simpelt og alligevel så pænt :)

Tilføj en kommentar