Gider godt !

mandag den 5. december 2011

Foto jeg tog af et flot lille yndlingssted, her i min by.
ÅH hvor jeg godt gider sådan en vinter igen.... måske bare lidt kortere ;) Jeg eeeelsker verden når den er lyddæmpet på naturens egen måde. Hvor alt er pakket ind i tykke fnuglette dyner af sne og mine fødders vej frem, knirker og efterlader et spor efter mig!

Foto jeg tog af vores lokale vandtårn, i vinteren 09
En vinter, hvor man føler sig fuldstændig hensat, til et Narnia eventyr af glitrende hvidt!!! Hvem kan da ikke elske det?! Jaja bevares, hvis man skal ud og køre 80 km om dagen, ville jeg også blive en smule træt ved tanken. MEN det er altså sådan, at det skal jeg ikke.... så ihhh hvor jeg sukker!

Tænk bare, en morgen med ny tyk sne, uberørt af mennesker og dyr. Være den første der tager nogen forsigtige, forventningsfulde skridt ud den hvide eventyrverden og bare have et smil klistret på, der går fra øre til øre.... og håbe på at ingen ser en voksen kvinde, der render en smule lalleglad rundt og småfniser af fryd ;)

KOM AN kære vinter, gi mig en bornholmer-snestorm, som den sidste år tak !! ;)  Eller i det mindste en hvid jul... ikk?

(dukker mig for det kommende ramaskrig.....)
9 kommentarer:

Eg sagde ...

Tina, jeg gider ikke sne, for så tager det min. 1 time ekstra hver vej på arbeje, og det går ud over min fritid. Så jeg håber ikke på en vinter lige som sidste år. Så du må godt kalde mig lysseslukker

Lis sagde ...

Jeg gider også godt.

Kh. Lis

Connie sagde ...

Du behøver ikke dukke dig for mig, jeg gider også godt og er selv upopulær i min familie og omgangskreds når jeg ønsker sne, men jeg ææææææælsker bare snevejr og at gå en tur i solskin med sne overalt - intet kan få humøret mere i vejret om vinteren, så lad bare sneen komme an. Jeg er så klar

Sine Smed sagde ...

Haha, jeg troede lige der var faldet sne i Kolding. Savner næsten helt sneen, det er mere end velkommen, EFTER mine eksamener.

Anonym sagde ...

Vil gerne have lidt sne, men i mere beherskede mængder end sidste år, please. Her var i øvrigt lidt hvidt i morges, for det har haglet kraftigt i nat. Knus fra

fru Jensen
Gudhjem

Heidi sagde ...

Du hører ingen ramaskrig fra mig. Jeg har det lige så. Vinteren sidste år var alt alt for lang, men endnu en hvid jul ville være pragtfuldt. :-D

Deborah sagde ...

Jeg gider også godt. Det er spændende at få den fotomulighed udforsket også. Det er så den gode side. Den dårlige er i forhold til hestene, der er det VOLDSOMT upraktisk og meget upopulært. Så jeg er lidt splittet :-)

Pia´s Hverdag sagde ...

åh nej, nej, nej ...
Tina du kan få en weekend med sne, er det ikke nok ?

Tina sagde ...

Godt at NOGEN af jer også ønsker sne!! ;) Men til jer der ikke gør.... jeg forstår jer godt :) Hvis jeg skulle tidligt op og køre på arbejde, hver morgen, så ville jeg også køre sur i sne :)
Så kun fordi jeg netop IKKE skal afsted til en presset tid, vælger jeg at sukke efter sneen ;)

Men MINIMUM juleaften og de følgende par dage.. ABSOLUT minimum ;) ;)

Tilføj en kommentar