Sikke en dag

tirsdag den 13. december 2011

Min fødselsdagsgave fra Nanna
Sikke en fødselsdag jeg havde igår :) Som i god, skal forståes! Dog startede dagen lidt træls, med en fødselsdagsgave i form af en gedigen forkølelse!

Men jeg magtede da at få bagt en ordentlig omgang boller og red velvet cupcakes med smørcreme. Samt lagt en rutebil lagkage sammen og gjort klar til gæster.

Red velvet cupcakes med vanilie smørcreme
Og om bordet var vi bænket 9 mennesker og det var super hyggeligt :) Jeg kunne dog godt mærke at jeg ikke var helt frisk. Men smilende snakkende mennesker gør bare dagen det værd!

Nanna forærede mig en D-Dog lampe, som jeg har ønsket mig længe. Hunden på øverste foto. Han er da totalt sød!! Men hun chokerede mig alligevel lidt.... for jeg ved at hunden ikke er billig og at en ung ikke tjener kassen. Men at hun alligevel har syntes at jeg fortjener ham, varmer helt vildt.

Red velvet cupcakes med smørcreme og jordbær
Af bedstevennerne, fik jeg et salt og pebersæt fra Koziol, som jeg også har sukket efter længe :) Jeg elsker simpelthen produkterne i deres serie. Og sørmer om ikke også jeg fik en fin buket blomster, som deres datter stolt kom med og spurgte mig: "Er det ikke bare en god gave?" ;) Jeg elsker børn og deres umiddelbarhed! Eller hendes egen måde at sørge for at hun fik de jordbær hun sukkede efter.... man går da bare hen i køkkenet og snupper jordbærrene ovenaf cupcakesne, mens de voksne alligevel bare snakker i stuen ;) Hahaha!

Pi:p fra Koziol
Der ud over fik jeg penge, et halskæde vedhæng og en foodprocessor/røremaskine. Sidstnævnte skal dog byttes, da jeg desværre SLET ikke har brug for alt det den kan. Så i stedet lægger jeg nok selv resten i, og får fat i en røremaskine alene :) Men så kan jeg dælme også røre fars, bolledej og alt muligt andet, uden at mine arme er ødelagte dagen efter :)

Dagen idag, har jeg brugt på sofaen !! Det er længe siden jeg har haft sådan en dag.... men det havde nu også været sjovere, hvis det ikke var fordi jeg havde feber, hoste, ondt i halsen og snot i hovedet! Men okay, uanset hvad og hvorfor, så har det været tiltrængt. Jeg har sovet og sovet og bare ladet hjem se ud som det gør. Opvask og det hele!!

Og præcis det, vil jeg nu fortsætte med, bare flade ud på sofaen!! :) Men først, en STOR tak for alle jeres søde fødselsdagshilsner, både her på bloggen, på facebook og på telefonen... det lunede helt vildt og jeg gik rundt med et stort smil igår :) TAK.
3 kommentarer:

"Naja olesen sagde ...

mm kagerne ser lækre ud og synes idden med lampen er ret sjov :-D
xoxo

najaolesen.blogspot.com

Pernille sagde ...

Sikke skønne gaver og dejligt selskab. Tillykke med fødselsdagen :)

Tina sagde ...

Naja: Kagerne var gode, topping knap så godt ;)

Pernille: Jaaa det var skønt og tak! :)

Send en kommentar