En buket der gør glad

søndag den 20. februar 2011


På mit spisebord, står en dejlig buket og udsender dufte og skønne farver! Den er en indflyttergave fra dem jeg går i torsdags klub med.

Godt ramt, da jeg er vild med tulipaner! Og jeg er langt mere til afskårne blomster i gave, end til potteplanter til vindueskarmene, pga. den manglende plads. Så glæden var stor :) Det er ikke så tit jeg har friske blomster rundtom, som jeg godt kunne tænke mig.


Og dem der kender mig godt, ved også at sådan en buket giver dobbelt glæde her hos mig. Både via deres duft og det flotte syn,,,, men så sandelig også i foto-værdi ;) Blomster bliver altid gennemfotograferet her i huset.


Det er jo også rart jeg kan nyde fotos, efter at bukettens levetid er ophørt ;) Måske jeg skulle sørge for, som min søde farmor, der nu sidder i himlen, gjorde.... (eller som hun fik i gave), at få en frisk buket ind af døren, leveret af en blomsterbutik, hver måned?

Det ville da være en overkommelig luksus, som er hyggelig og flot at se på :)5 kommentarer:

Pia´s Hverdag sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Pia´s Hverdag sagde ...

Med lidt købeblomster og et par grene fra naturen laver jeg ofte buketter i denne periode af året, hvor der ikke er noget at hente ind udefra haven. Det er ikke så dyr luksus, men dejligt i denne mørke tid.
Lige nu har jeg tulipaner, men også krukker med forårsløg inde.
Jeg tar også foto, når jeg fået en buket forærende ...

Elfepigen sagde ...

Smukke smukke blomster;)
Det er SÅ dejligt med blomster.
Knus og kram til dig

Tina sagde ...

Pia: Nej det behøver bestemet ikke være nogen dyr luksus :) Og her i byen kan jeg få ugens buket til 80 kr... og det er såmænd heller ikke dyrere end et ugeblad og en chokoladebar ;)

Elfepigen: Jaaah elsker blomster!! :) KNUS (sød engel du har på dit foto her... tror det er idag jeg skal ind og bestille een til mgiselv... den med mor-datter.)

Lupo sagde ...

Ugens buket kan anbefales :) Jeg har i de seneste år (tre tror jeg)haft en fast aftale med blomsterpusheren. Hver fredag henter jeg en dejlig overraskelse, og har oplevet at have hele tre buketter stående på en gang, altså har de holdt i hvert fald i 14 dage - DET er nydning :)

http://luposgarage.dk/2008/09/20/ugeskrift-for-lupos-garage/

Du er kommet på min "Lupos anbefalinger" Det er så hyggeligt at læse med her hos dig :)

Tilføj en kommentar