Det nye HJEM

lørdag den 5. februar 2011


Nu har jeg vist trukket den længe nok, det der med fotos. :) Jeg havde håbet på smukt solskin, men da dette ikke fåes, men kun storm, regn og rusk, så bliver det NU!

Ovenfor ses en bid af mit lillebitte køkken ;) Der var denne halvmur ind mod stuen og det har jeg så valgt at udnytte, ved at sætte en skænk op. Der manglede i den grad skabsplads og jeg havde brug for mere, til at have alle mine ting i. Men jeg var heldig at der lige var en skænk på tilbud, som faktisk passede ret godt ind i mit køkken.


Hvis man kigger den anden vej, kan man se at mit køkken ikke er eet af de største. Men det er pænere end det jeg er vant til. Det så man måske ikke på overfladen før, men jeg kan hilse at sige det ER bedre. Lågerne hænger ikke. Alt er ikke skrammet og ramponeret. Emhætten suger så er det er en fryd... osv osv ;)


Noget der har været svært at indrette, har været stuen. Jeg har været forvent før, med en kæææmpe stue, med mange små kroge :) Men det er lykkedes ganske godt, synes jeg. Det kan jo ikke trylles større.... men det indeholder det som er nødvendigt!

Her er lyst... meget lyst. Nu kan jeg virkelig se, hvad de tonede ruder jeg havde i min gamle lejlighed (pga. fodgængere lige udenfor ruderne), gjorde for lyset. Nu er her lyst, varmt og venligt :)


Sofaerne danner en lille hyggeligt krog, som inviterer til hygge, snak og et kig ud i haven :) Liiidt svært at se i mørke, I know ;)

Og som i kan se mangler der stadig ting. Jeg mangler lidt til væggene. Jeg mangler at sætte sofalamperne op.... to kuglemagnet lamper som liiiige skal have en funky farve først ;)  Tv bordet ryger, når jeg får et beslag til tv'et. Og til sommer drømmer jeg om at afsyre/slibe møblerne. De trænger frygteligt.

Jeg har heller ikke fået gardiner endnu. Kun til soveværelset og til Nannas værelse. Jeg ska også have trukket nye kabler til tv og anlæg... som er lange nok.... lige nu går de sådan lidt grimt op af væggene.

Tjaaa.. generelt mangler der en del små og større ting. Men jeg er fortrøstningsfuld. Der er nået meget siden flyttedagen i lørdags. Så mon ikke det nok skal gå :)


Men mine kogebøger og strikkebøger er på plads ;) Så kan jeg godt slappe af!

Hvis i vil se flere fotos fra huset, kan i se dem her!

I soveværelset skal der hylder op mellem de to høje skabe. Og det "rodede" værelse bliver Nannas værelse ;) Men lige nu under flytningen og med alt det sætten på plads, bliver det brugt som base. Der står en masse af hendes ting men også ting der skal ud, eller gemmes af vejen.

Jeg kan dog se jeg har glemt at vise jer badeværelset. Ikke at det er noget specielt :) helt almindeligt... lille.

Haven nægter jeg at besøge i det her vejr, så den må i også vente med ;) Men kan sige den er pæn. Men der er INGEN små blomsterting på vej op. Ingen vintergækker, krokus eller andet. Så det er også noget jeg skal have fat i, sådan på sigt :) De kære små forårsbebudere.

En lidt rodet post, men mange spørger efter fotos.... så måtte hellere give mig. Nu må vi se om jeg kan poste.... for tv og internet forsvinder med mellemrum her i stormen.... brrrr.....

EDIT: TV og internet forsvandt HELT da jeg skulle poste... derfor kommer det hele først nu til formiddag.

12 kommentarer:

Pernille sagde ...

Jeg har altid godt kunne lide skæve vinkler i indretningen, også selvom det gør det en lille smule sværere at møblere.
Det er ser dejligt ud - tillykke endnu engang :)

Tina sagde ...

Tak Pernille :) Jeg elsker også skæve vinkler og de gør det lidt sjovt at indrette :) Det er mere størrelsen på huset jeg skal være kreativ med, da jeg har været vant til 20 kvm mere ;)

Pia´s Hverdag sagde ...

Jeg synes du er nået langt ! og det ser rigtig hyggeligt ud ...

Jeg er først nu ved at være HELT færdig og jeg flyttede ind for snart et år siden. Ok, det er kun småting der har manglet - og så hobbyværelset som jeg er i gang med.

Mit TV forsvandt også i aftes og i dag kan jeg kun se TV Update, Stofa net har travlt fik jeg at vide ...

Fortsat god weekend

HEKSEN sagde ...

Skidt med at det ikke er så stort, det er dit, det er pænt og det ser hyggeligt ud. Det er det vigtigste.
Tillykke med det.

Jeanette Hegaard Hansen sagde ...

Tillykke med det nye hjem :)
Er det et rækkehus? Min veninde fra Svendborg boede i et rækkehus, der ser ud til at være fuldstændigt identisk med din nye bolig.
Når man kommer ind er der et badeværelse til højre og der er også et værelse fra køkkenet af?
Det gav da godt nok lige lidt minder at se med hos dig - lutter gode minder, så tak for det :)

Lisbeth sagde ...

Det ser vildt hyggeligt ud.

Tina sagde ...

Pia: Det er også gået VILDT meget hurtigere at komme på plads, end jeg havde forestillet mig :) Og tak!

Heksen: Sådan vælger jeg også at se på det... det er mit og her er det der skal være ;)

Jeanette: taaak :) Jeps det er et rækkehus og indrettet som du beskriver :) Hehe lidt sjovt.

Lisbeth: Tak!!! :) rart at høre nu man lige er flyttet og føler lidt kaos!

Lona sagde ...

Det ser bare rigtig hyggeligt ud ;o)

Anne sagde ...

Du har da fået dig et skønt lille hus der, Tina, og er forhåbentligt for evigt fri for en anstrengende udlejer!

Du har indrettet dig lige præcis som jeg havde forestillet mig. Altså ikke placering af møbler, men mere stilen.
Hyggeligt ser det ud...

Tina sagde ...

Lona: Tusind tak :)

Anne: Ja det er en super størrelse... især på sigt. :) Og jaaaah jeg er sluppet for den trælse udlejer og har nu det sødeste ægtepar som udlejere :)
Sjovt som man danner sig billeder af hinanden og at du så har ramt rigtigt... eller også har jeg ;)

Jane sagde ...

Det ser superhyggeligt ud, tillykke med det nye :)

Håber du bliver gladere for det end det du kom fra :)

Hilsen fra Vojens

Anonym sagde ...

Kære Tina.
Tillykke med din nye bolig. Her skal Nana og dig nok få mange gode timer. Det bliver dejligt at vise det frem for hende...
knus fra Mona

Tilføj en kommentar