Søndags hygge

søndag den 16. januar 2011


Dagen idag er bare gået med stængerne oppe, varm the og strikketøj :) Kun afbrudt af snik snak med overboen og afhentning af min elskede opvaskemaskine! Den er der nemlig ikke plads til i den kommende lejlighed.... Frem med børste og balje igen ;)

Men jeg er træææt for tiden og viser tegn på stress.... så derfor har jeg brugt dagen idag på at slappe lidt af og lade tankerne flyve.

Mens jeg lod følelsen af manglende overblik og styr på tingene ligge.... og byttede tankemylderet ud med tankerne om hyggelige ting som kommende farvevalg og indretning. De mest centrale farver vil blive hvidt, sort og grøn....... men mangler at finde farver der kan fungere godt sammen med disse farver. Der skal nemlig ro på nu og en "rød tråd" igennem det hele nu.

Nu er det bare sådan at min akilleshæl er farvesammensætninger..... Men mon ikke det hele løses på et tidspunkt? :)


9 kommentarer:

Joan B. sagde ...

Skønt med sådan en hyggedag. Det er også dejligt at kunne prøve at indrette et nyt hjem i tankerne - inden alle kasserne står der og forstyrrer billedet. Glæder mig til at "se" dit nye hjem.

Mivs sagde ...

Og afslapning skal der være plads til :-)

Lækker grøn farve... hvad hedder den?

Bettina sagde ...

Kender alt til tankemylder i disse dage, hvor livet tager en drejning. Glæder mig til at gribe strikketøjet lige straks, for det hjælper lidt.

Grøn...er også en del af vores stue, sammen med varme røde farver. Måske lidt julet, men jeg synes, det giver hygge. Man kunne også problemfrit og nok lidt lettere sætte grønne og blå/"teal" nuancer sammen.

Marianne sagde ...

hej tina

lyder som en dejlig dag ... med flyvende tanker og nyt.... grøn er også en af mine farver gerne med lilla - turkis eller rød ...
kh♥ og pas godt på dig selv...

Anonym sagde ...

Hmmm... umiddelbart synes jeg jo, at du er super god til det med farver! Bare se på alle dine smukke kreationer!

Jeg er sikker på, du finder den rette løsning til hjemmet.

Lydert sagde ...

Det er bestemt vigtigt at huske at slappe af ind imellem, og at passe på sig selv
Dejligt grønt garn - gode sammen

Tina sagde ...

Joan: Det var meget tiltrængt :) Og jeg glæder mig også vanvittigt til et færdigt hjem :)

Mivs: Hmm ved ikke hvad den hedder.. hvis det er farven du tænker på :)

Bettina: Tankemylder er bare træls! håber du fandt lidt ro med pindene... det gjorde jeg i hvert fald :) Selvom mylderet kommer igen.
Grøn og blå var også i mine tanker. Som udgangspunkt fra min globus lampe og min store glas guldsmed.

Marianne: Jaaa det var skønt lige :) Ja det er også smukke farver og heldigvis alle nogen farver jeg elsker!
Jeg prøver at passe på migselv :) Så godt man nu kan med pakkeri osv

Lykkefant: Måske det så bare handler om at tro på de farver man vælger ;) for jeg kan se i den nye post efter denne, at de farver colors generatoren fandt frem, ligger tæt på dem jeg selv havde i tankerne. :)

Lydert: ja jeg øver mig i det :) jeg glemmer tit at jeg ikke er superwoman ;)

Helledie sagde ...

Vi har selv den (militær)grønne i stuen. Som vores maler sagde for mange år siden, så er det et sted, hvor du skal kunne slappe af, og hvor der er ro omkring dig.
Det har fungeret så godt for os, at vi efter mange, mange år stadig har den grønne i stuen sammen med sort, brun og råhvid. Ren balsam for sjælen.
Om foråret sætter jeg evt lidt turkis eller lyngfarvet ind, som et lille forårspust.

Held og lykke med din indretning og valg af farver :o)

Tina sagde ...

Helle: Det er tæt på det jeg har i tankerne.... bare ikke armygrøn men mere skrap grøn. Men ellers også hvid sort og lilla/lyng og turkis :)

Send en kommentar