GODT NYTÅR!

lørdag den 1. januar 2011


Efter en super dejlig nytarsaften hos gode venner, foregår dagen idag i slowmotion :) Holder ikke så let til at være oppe til 04.30 mere, som jeg gjorde engang .... pueha!

Men dejligt hyggeligt selskab!


Det var lidt sjovt, for vi havde en lille prinsesse på 4 år med, som i DEN grad ventede på at "det skulle blive mørkt", så hun skulle have børnechampagne ;) Så da klokken blev lidt over syv og der var mørkt og til hun fik sin champagne, blev der godt nok sagt mange gange: "Stol på mig, det er mørkt nu, så vi skal ha det der champagne" ;) hihi det med mørkt var måske ikke den heldigste forklaring!

Men vi fik alle vores champagne og vi fik skålet nytåret ind to gange :)


Og nu sidder vi så her og skriver år 2011.... Et helt nyt og ubrugt år, der bare ligger og venter på hvad vi putter ind i det.

Mit år 2010 har været et godt blandet år og nu fra starten af det nye år, tegner det allerede godt. Det at skulle flytte, kan snart ikke blive en bedre start på året :) Og det er året hvor jeg igen ser min store pige weee :) Det bliver året hvorjeg kan sidde på egen terrasse og grille... så vi ønsker os jo lige noget dejligt sommervejr her i 2011 ;)


Ellers har jeg ikke de helt store planer for året endnu. Ingen planlagte ting i hvert fald :) Men jeg ønsker helt sikkert for jer alle derude, at det kommende år vil byde på gode oplevelser med dem i holder af. Med latter og lykke og gode nye minder der skal bygges.

Jeg håber på endnu et år med godt blog-selskab :) Jeg har haft endnu et super blogger år, hvor jeg har lært mennesker at kende ad den vej. Mere af det tak :) Det er nu en god og hyggelig måde at lære nye mennesker at kende.


Men denne første aften i året, vil jeg fortsætte med at ligge på sofaen og pleje den oprørte mave ;) Bare ligge og boble og se nogen gode film. Det er vist lige hvad man kan holde til efter sådan en nytårsaften!

Jeg fik da taget nogen nytårskrudt fotos igår... nogen bedre end andre :) Det allerførste var en gåde på det lille skærm på kameraet, indtil det kom ind på pc'en.... for ingen af os mente at der i mørket havde stået et træ der hvor vi skød af ;) Men det har da givet en lidt sjov effekt med den mangedobbelte exponering af træet ;)

Og der var rigeligt at knipse.... der var 3 store børn, der morede sig gevaldigt med deres poser med krudt :)


Jeg håber at også i kom ind i det nye år uden skader og at i har kunnet nyde den smukke aftenhimmel :)

Tak for det gamle år !!



4 kommentarer:

Tine sagde ...

I lige måde, Tina.
Hvor er det nogle dejlige billeder du har taget!

Lin sagde ...

Ogsaa et rigtigt godt nytaar til dig Tina. Joesses har du endelig fundet dig dit droemmehus?????????? Fedt fedt fedt.
Alle mine bedste oensker for det nye aar.

Anonym sagde ...

Rigtig Godt Nytår til dig Tina. Må dit nye år blive fyldt med lykke, glæde og kreativitet. Jeg kom ind i det nye år med ondt i halsen og ligger nu med feber. Øv! Gik i seng kl. 22.00 nytårsaften, men så kommer man jo ikke galt afsted eller får tømmermænd :-)

Knus og hilsen fra

fru Jensen
Gudhjem

Dortheivalo sagde ...

Tak OG i lige måde. Håber, at du får et godt år med ny bolig

Send en kommentar