Evigheds blomster

torsdag den 20. januar 2011


Eller i hvert fald evige, så længe man ikke taber dem på gulvet ;) Der bliver lavet glasblomster til mine gulvvaser. De er høje... ca. 40 - 50 cm. Og jeg har nu lavet blå og sorte... og tror jeg også vil lave orange og lilla og røde :) nu må vi lige se... For jeg mangler nemlig metalpinde!!!

Men de er hyggelige at lave. Jeg lavede også nogen for lææænge siden... men de knækkede alt for let. Så nu har jeg videreudviklet tykkelser osv, og nu virker det vist :)

5 kommentarer:

Ditte Høybye sagde ...

Det er vidst noget med, at man kan købe billige "metalpinde" hos Sanistaal.
Mener min svigermor kunne købe dem til 1/10 af prisen af, hvad hendes glasleverandør ville have.
Men det har du sikkert styr på :)

Dorthe sagde ...

Jeg elsker bare de ting du laver, barre det var mig der kunne alt det - og din lampe - gud hvor en fed ide. Håber snart vi ses.
Krammer

Tine sagde ...

Hvor er de flotte!
Jeg kan lige se for mig, en stor buket med glasblomster i mange farver :-)

Tina sagde ...

Bettebye: Nej det ved jeg nemlig ikke alt om ;) Så mange tak for input. Kan du mon finde ud af præcis hvad det er for ngoet hun køber?? (evt. pris og et nr)

Dorthe:Tak skal du have :):) Aaaaii vil så gerne snart kigge ud!! :) KNUS

Tine: Tak skal du have :) ja jeg forestiller mig også en buket i en gulvvase. Skal bare lige finde en måde så de alle står i vasen med hovederne samme vej ;)

Ditte Høybye sagde ...

Hej Tina
Har nu spurgt min kæreste, som stod for det. Han kunne ikke lige finde det inde i deres produktkatalog, men de købte 3mm og 5mm rundstål, til 20 kr kiloet, men sådan en pind på 6 m vejer ikke særlig meget, så det var noget med en 5kr pr pind af 6 m.

Se deres priser her: http://www.sanistaal.dk/fileadmin/user_upload/Staal_og_Metal/Staalprisliste_web_2011.pdf

Håber det kan bruges :D

Send en kommentar