Skææævt

tirsdag den 30. marts 2010

Er der nogen hæklekyndige der kan sige mig, om der er en måde jeg kan ændre skævvridningen på ?? Som det ses på foto, trækker arbejdet skævt og ses især når jeg lægger det dobbelt.

Gode råd modtages gerne!! Mon det er det tykke nylonsnor? For stramt hæklet? (synes jeg ikke det er), eller noget helt tredje?

Som det ses på foto her, kan jeg godt strææække det i facon. Men rører jeg lidt ved det, retter det sig skævt ind igen :) Træls....

2 kommentarer:

Pernille sagde ...

Jeg har ikke lige svaret - havde det hele været garn, kunne det strækkes i facon med knappenåle i våd tilstand... men det virker så ikke lige her.

Men jeg bliver lidt nysgerrig på, hvordan det arter sig, hvis du hækler kanterne på det sammenfoldede stykke sammen - vil det stadig trække skævt? eller vil det holde faconen?
Og hvis ikke lige meningen er at det skal ende foldet, skal det så sættes sammen med noget andet, der kan holde på faconen?

Tina sagde ...

Hej Pernille :) Det skal ende med at hækles sammen i enden. Og hvis jeg holder det sammen kan man stadig godt mærke det vrider. Men det er ikke så synligt.
Men hvis jeg kunne undgå skævvridningen, ved at placere nogen masker på strategiske steder så ville jeg hellere det ;)
Der skal også foer indeni bagefter.

Send en kommentar