Strand og gåtur

torsdag den 2. juli 2009

Jeg har været ved stranden idag! Det eneste sted der snart var til at holde ud :) Køreturen var YRK.... men selve opholder dér var skønt :) Der var i det mindste vind og vekslende skydække!

Og så var der jo også vandet :) Selvom jeg IKKE er een der bader ved stranden.... jeg er mere hende der går og koger i alt for meget tøj, og samler sten og skaller og knipser løs ;)

Da vi havde boblet i solen i nogen timer, tog vi turen hjem og stoppede og fik noget så sundt som mad fra Burger King, som en afslutning.

Men for at retfærdiggøre det, har vi lige gået en laaaaang tur og har helt sikkert forbrændt de xtra kalorier ;)

Solen og lyset var så flot her til aften. Så det er blevet skudt MANGE billeder af blomster og kornmarker ;)Men nu sidder jeg med stængerne oppe og har ondt i alle leder og kanter :) jeg KAN bare ikke lære at tage den med ro.

De to foregående dage har jeg cyklet... alt for langt i forhold til min fysiske formåen. Og idag den mega lange gåtur. Det bliver interessant at finde en måde at sove på i nat ;)

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det er tit et problem at holde igen. Har man en god dag skal den bare udnyttes helt ud. Og så er man smadret flere dage bagefter.
Men den tid der går godt kan man så leve af noget tid.

Anonym sagde ...

Skønne billeder - man kan næsten mærke varmen :-)

Tina sagde ...

Estermarie: Ja jeg er slem til at lave noget hårdt i stimer. Og så bander jeg over at der går en uges tid inden jeg kan noget igen :) men jaja, man kan godt leve på smilene imellemtiden :)

Schjerning: Taark :) vi gik kl sent, i bare tæer og kort tøj og bare kogte :)

Tilføj en kommentar