Et foto om dagen

søndag den 5. juli 2009

Nanna, min datter, har startet sig en blog, hvor hun poster et nyt foto hver dag :)

Bloggen hedder A picture A day... ganske sigende. Og ideen er god. Den træner nemlig een til at se motiver hvor man normalt ikke leder, for at man har noget nyt at poste hver dag :)
Jeg poster en lille notits om det her, da jeg gerne vil hjælpe hende lidt med at få den ubredt. Det er jo unægteligt lidt sjovere at poste på en blog, hvis nogen kigger med. Og endnu bedre hvis der af og til smutter en lille kommentar med ;)
------------------------
Aaaah temperaturen er knap så høj idag. Og jeg er ikke ret vild med at indrømme at det føles godt :) Jeg er nemlig ret vild med sommer... men de sidste dage har altså været ret hårde!!
For første nat i lang tid, blev her køligt nok til at jeg sov! ;) At det så var på sofaen, ved en fejl, er så en anden sag ! Der lå jeg så, indtil kl 5 hvor nogen unge gik forbi og buldrede på vinduerne i, efter deres mening, morskab.... Og så tøffede jeg ind i seng og indhentede lidt mere søvn ;)

7 kommentarer:

Deborah sagde ...

Hej søde Tina, vil da bestemt kigge til datteren din, og ja en god idé helt sikkert.

Det med kommentarerne bliver vi ikke uenige om og (sagt med glimt i øjet), var der engang en her, der også besøgte mig OG smed en kommentar ;-)

Tina sagde ...

Uh nej folk skal ENDELIG ikke misforstå :) Jeg forsøger ikke at få folk til at føle de skal kommentere :) Jeg håbede kun at nogen ville glæde Nanna lidt med en oprigtigt ment kommentar ;):)

Tine sagde ...

Har lige kigget.
Super fine billeder hun har taget!

Julia sagde ...

den vil jeg glæde mig til at besøge - og hvor er hun yndig

Tina sagde ...

Tine: Tak skal du have :) Jeg håber hun får den fremtid hun drømmer om mht. foto-lysten.

Julia: Taaark :) Vi har nogen dejlige børn vi to. Har i det godt ?? :)

Karina sagde ...

Ej det lyder som et spændende sjovt projekt...
Den side må jeg da lige ind og lure på ;o)

Tina sagde ...

Karina: Tusind tak :) Det bliver hun glad for!

Tilføj en kommentar