Drømme

mandag den 20. juli 2009

Jeg drømmer, gør jeg.....

Jeg drømmer om en dag at eje mit eget lille hus. Gerne et med skæve vægge og skæve ruder og døre. Almuemalet interiør. Gammelt simpelt køkken. En hyggelig lille gårdsplads med kat og stokroser.

Utopi siger du? Ja det er det nok. For selv hvis jeg fik fingrene i et jeg kunne betale.... så har jeg nok ikke fysikken til alene-kvinde at holde det istand :) Men drømmen.... den kan ingen tage fra mig!!!

5 kommentarer:

Rikke sagde ...

Hehe, ja den drøm er du i hvert fald ikke ene om at have :)

Merete sagde ...

Drømme, det skal man bare gøre alt det man vil, det kan ingen tag fra en. Alle drømmer vel om ting, som man ikke tror kan lade sig gøre.
Men for nogen går drømme i opfyldelse
Merete

Deborah sagde ...

Lad du det bare blive ved drømmen. Jeg har jo været der - ikke lige helt sådan et hus, men dog et hus. Man drømmer ikke om, hvor meget arbejde der er ved sådan noget, før man står der :)

Jette sagde ...

Oh, Tina, lad det hellere være ved drømmen, med mindre du møder en meget rig mand, der har råd til at holde det. For det er hårdt slid og en masse penge hele tiden med sådan et gammelt hus, siger en der bor i et fra år 1900!!! Men hyggelige og smukke er dine billeder.

Tina sagde ...

Rikke: Nej drømmen er go ikke? :);)

Merete: Nej drømme må man ha!! :)

Deborah og Jette: Jamen uha det bliver kun ved drømmen. For jeg søger IKKE nogen mand i mit liv, til at være med til at betale og reparere såååå ;)
Jette: meeeeen jeg KU nu godt se migselv i sådan en gammel fætter!! Jeg ved LIGE hvordan det skulle se ud indeni ;)

Tilføj en kommentar