Puuuueha jeg er træt

lørdag den 18. juli 2009

Idag blev der kørt 2 trailerfulde skrammel væk fra kælderen. Vi kan nu se gulvet i vores kælderrum ;) Nu mangler der kun et læs til Genbrugsbutikken.

Det er dog HELT ufatteligt hvor meget skrammel man kan gemme i ET rum!!!

Da det hele blev pillet ud derfra og sortere og puttet i sække og kasser, fyldte det pludselig HELT vildt meget! Det var næsten latterligt at se på ;)

Men nu er der pænt dernede. Og det der er tilbage står nu på paller eller reoler. Så vandet skal stå relativt højt for at ødelægge MINE ting, næste gang det storregner!

Billedet øverst er i øvrigt taget af Nanna, inden vi gik igang! Næsten pinligt....

Aftenen brugte vi i mine forældres selskab, omme hos dem. Med en kop kaffe og en småkage og lidt fotograferen af deres blomsterdekoration. Som jeg i øvrigt fik med hjem bagefter ;)

5 kommentarer:

Jane sagde ...

Sådan en omgang har jeg også... alt det der man ikke kan smide ud, som har fulgt én igennem mange år... Mit står bare i garagen istedet ;o)

Det er dejligt når det er ryddet op... og at vand ikke længere er bestemmende for hvad der skal gemmes og hvad der ikke skal ...

Hav' en fantastisk søndag :o)

Helle K. sagde ...

Sådan har vi det vel alle - hvis vi har et sted, hvor vi kan gemme tingene, så gør vi det :)
Godt I fik ryddet op, det er så skønt bagefter - og at være fri for at tørre det,når der har været regnvejr :)

Tina sagde ...

Jane: Jaaa et sted hvor man kan og må rode,,,, det SKAL man ha ;)
Her var det bare gået over gevind. Og ingen kunne længere huske hvad der egentlig var dernede.
Og SÅ er det på tide at smide ud. Det som man ikke har haft i tankerne det sidste ÅR, burde være ting vi nemt kan undvære ;)
Men ja, følelsen er god idag!!!
God søndag til jer :)

HelleK: Jaaah og vi skal da også. Vi mennesker er jo samlere af natur ;)
Jeg synes det er så godt at tænke på der er ryddeligt dernede nu og man ikke længere skal lede efter noget. Og ikke mindst, at det er oversvømmelses sikret. Bortset fra der stadig skal gøres rent og spules osv dernede. :)

Bettina sagde ...

Ja, vi har jo ofte en tendens til at udsætte det uudsættelige - den endelig udsmidning - ved blot lige at sætte det på en slags "venteplads" i kælder/loft/pulterrum. Vores kælder har også den tendens, men "heldigvis" skal vi af og til have overnattende gæster i det rum, så skal der jo ryddes lidt mere seriøst ud nu og da.
Dejligt at høre, at du nu frygter den næste byge lidt mindre. :o)

Tina sagde ...

Bettina: Ja det er nemt bare at fylde ind i sådan et rum. Hvad man ikke ser på hver dag, er nemt bare at gemme godt væk i hukommelsen ;)
Men det var uundgåeligt nu, både pga. oversvømmelserne og pga. manglende plads til NYT skrammel ;)
Men det bedste er at jeg ikke ligefrem behøver panikke, næste gang der kommer vand. Jeg kan der nøjes med at ærge mig over at skulle gøre rent.

Tilføj en kommentar