Tips og tricks

fredag den 15. februar 2013


Jeg har længe haft sådan nogen små søde mini hønseringe, som maskemarkører. Men nogen er forsvundet, nogen er lånt ud, og nogen sidder i andet strikketøj. Så a jeg skulle bruge flere, var gode råd dyre idag :)

Så jeg måtte en tur i kassen med gummi O-ringe! Og jeg siger dig - DET fungerer bare super optimalt. De er bløde, tilpas lette at mærke, de hængr ikke i noget.... jamen ikke et øje er tørt ;) Jeg kommer ikke til at købe flere fancy markører... de her fungerer optimalt for mig ;)

Bare lige et lille tips, hvis du en dag skulle stå og mangle.... ;)


I øvrigt kan jeg så lige, ved samme lejlighed, fortælle at jeg er fuldkommen forelsket  sammensætningen af Coast og Alpakka... det kan sarte jeg lige klare :) Og de firkantede pind er en fryd at strikke med. De ligger godt i hånden.... de drejer ikke mellem fingrende, som runde pinde gør. Så jeg skal ikke dreje den ene pind af og til, for at rette wiren ud igen ;)

Jeg ved ikke om det kun er mig, der har bemærket det og været irriteret over det. Men i hvert fald fungerer disse firkantede nogen godt for mig :) Jeg holder ikke så krampagtigt og har kunnet strikke det du ser på billedet, uden at få nær så ondt i hænderne, som jeg plejer.
5 kommentarer:

Dorthe sagde ...

Hold da op en god ide, hvor får jeg lige fat i sådan nogle gummiringe? Dejligt at høre at både pinde og garn bare er en fornøjelse :-)

Tina sagde ...

Dorthe, du må få nogen af mig :) Jeg købte sådan en boxsæt i Lidl engang. (tror jeg det var). Jamen det er en fryd at strikke med lige nu... se bare på klokken... nu kommer jeg VOLD-sent i seng! ;)

Lydert sagde ...

Sikke da en super god idé, det må jeg prøve (jeg bruger en løkke af garn, og det er ikke optimalt)

Dorte sagde ...

Det er da smart !! Jeg sidder netop med fire maskemarkører lavet af nogle stumper bomuldsgarn og det er jo ikke særlig fikst.

Tina sagde ...

Lydert, Det med en løkke af garn er jeg tit blevet sur på, for jeg kan ikke bare liste den over på den anden pind. Eller også går de op og falder ud ;)

Dorte, Nej som jeg lige har beskrevet, synes jeg er rigtigt irriterende. Og mange af de der lange flotte smykkeagtige ngoen man kan købe, synes jeg også er irriterende, da de ofte kan hænge fast i strikketøjet, eller bare "hænger i vejen" :)

Send en kommentar