Maleri

fredag den 18. januar 2013


Jeg får ikke malet ret meget for tiden. Faktisk har jeg ikke malet, siden jeg flyttede fra den gamle lejlighed.

Mest er det fordi jeg synes her ikke er plads til det - og fordi jeg skal hente alt grej fra fra gemmerne, for at male et par timer, inden jeg så skal pakke sammen igen før spisetid! Det er frustrerende og træls. Der er ikke noget der er mere dræbende for kreativitet, end tidspres og tanken om at man skal rydde op lige om lidt, mens man lige har godt sving i penslerne!

Så siden da, får jeg kun malet på iPad eller computeren :) Ikke at det ikke er sjovt - det er det da. Men det kan jeg jo ikke rigtigt hænge op vel?

Så een af dagene, vil jeg tage mig sammen og hive mit malegrej frem og okupere hele stuen - og så skal dette iPad-maleri omsættes til virkelighed :) Eller i hvert fald noget der ligner.

TO af mine hobbies tager meget plads og jeg savner rigtig tit at have den plads. Så hvis jeg nogensinde kommer til penge, (altså sådan ret mange penge) så er det første der står på listen, en større bolig, med et rum der KUN er til maling og fotografi ! Bum bum - det er planen ;)

10 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg er vild med det billede - skønne farver. Meget udtryksfuldt!

Tina sagde ...

Tak skal du have :) Jeg glæder mig til at få købt noget hvidt maling og noget lærred, så jeg kan komme igang igen :)

Overgartneren sagde ...

Skønne farver - dejligt maleri!
Jamen jeg tror da at vi alle har nogle hængepartier her og der. Jeg har tegnet og malet en del, men af en uvis grund er det ikke blevet til så meget de sidste par år. Måske jeg bare skulle rydde spisebordet og komme igang ;o)
Tak for sparket! Venligst Vibeke

MB sagde ...

Jeg synes det er et rigtig dejligt maleri med lækre farver :o) Kender alt for godt til det med pladsmanglen, der begrænser muligheden for at give den gas på den kreative front. Hvem der bare vandt i Lotto ;o)

Anita sagde ...

For sa*** Tina, det billede er SÅ fedt!!!

Jeg elsker din streg og sikke da et udtryk...

tanterne sagde ...

Hvis du giver dig til at tænke 'når jeg har pengene', så fortæller du din underbevidsthed at det er muligt. - Tænk hvad der så kunne ske..?

Sukro sagde ...

Så smukt!!! Glæder mig til at se hvordan den "fysiske" version kommer til at se ud!

Koh-I-Noor (Bettina) sagde ...

Hold nu lige op hvor er hun skøn! Det glæder jeg mig til at se omsat i maling.
Helt enig i det med at være kreativ. Jeg har næsten intet malet, siden jeg flyttede i en mindre bolig og mistede mit tidligere helt private atelier.

Pernille sagde ...

Jeg synes du skal finde det der malegrej frem lige nu. Jeg er sikker på, at det billede vil blive vildt fedt :)

Så må du spise i håndvasken de næste dage ... eller noget.

Ind imellem glæder jeg mig vildt til Tøsebarnet flytter hjemmefra, og der kan blive plads til netop sådan noget, der fylder alt for meget. Det tager nok nogle år :)

Tina sagde ...

Tak for alle jeres søde kommentarer :) Jeg ar ikke fået sat ET eneste strøg endnu... ganske enkelt pga. manglende motivation, til at rydde alt frem (gå frem og tilbage 10 gange), for at male nogen timer, og SÅ rydde tilbage igen :) Men LIGE pludselig gør jeg det!!!

Send en kommentar