Mussel i lange baner

tirsdag den 10. april 2012

Mobilfoto
Puha, jeg har længe været træt af mit musselmalede stel og måtte lige se hvad jeg egentlig havde stående i skabene. Ikke så lidt, vil jeg sige :)

Nederst til venstre er det hele af mærket : Jäger Lindenberg
Alt det øverst til venstre : Diverse mærker
Sovsekanden: Villeroy & Boch
Alt det ude til højre: Kongelig af forskellig alder. Alt antikt.

Er der nogen derude der har forstand på at prissætte det? Jeg overvejer nemlig at sælge det, for så i stedet at få mig et stel helt i hvidt.

UPDATE 06.03.13.... KUN det kongelige ude til højre er nu til salg !! Kontakt mig på min mail ovre til højre, hvis du har interesse i noget af det :)

22 kommentarer:

Deborah sagde ...

Jeg kan jo ikke bestemme din smag, men hvor er det synd at så mange, ikke værdsætter, noget så smukt og kun vil have, hvidt, hvidt og hvidt! Jeg ville få det vurderet ordenligt, det kan være en del værd afhængig af alder og mærke.

Tina sagde ...

Nu har jeg kigget på det her stel i godt 15 år og er træt af at jeg KUN har det ;) Så jeg er altid tvunget til hvide eller blå servietter og lys på bordet ;) Jeg trænger til noget, hvor jeg kan lege med tilbehøret, uden at tage hensyn til farven på stellet.

Bebiane sagde ...

Jeg syntes det er så smukt, hvis jeg var dig, ville jeg beholde det kongelige og bruge det nye hvide sammen med. Nu kan man jo også købe det nye store mønsteret musselmalet og sætte sammen med på kryds og tværs.

Tina sagde ...

Bebiane: Hmm ved ikke... er lidt træt af at se på det. Og det kongelige har jeg ikke et helt sæt af. Og det er i forskellig alder :) Så tror jeg starter på en frisk. Men det ER smukt.... jeg har bare fået nok. Og da jeg ikke har så meget skabsplads, så synes jeg ikke længere jeg vil fylde hver en krog, for at have lidt af to slags :)

Frøskuffen sagde ...

Jeg gik aldrig af med det, hvis det var mig. Jeg troede faktisk ikke, at man kunne gå træt af det - hvorfor smutter du ikke bare en tur i IKEA og får stillet dit hvide behov en periode ? Det ville være surt at fortryde senere.

Pia sagde ...

Jeg kender det godt, når skabsplads forhindrer en i at have det man har mere lyst til.
Jeg ville sende foto og beskrivelse til Lauritz.com her i byen, de har tidligere givet mig en fornuftig pris, jeg har kunnet arbejde videre med.

Tina sagde ...

Frøskuffen : Fordi jeg ikke har plads til mere end alt det jeg allerede har :)

Pia: Ja der er ikke plads til det hele! Jeg overvejer også at spørge Lauritz.com... de må vide lidt om det :) De har i hvert fald allerede noget på deres side.

Anonym sagde ...

Kontakt en rigtig antik-forhandler. Mange butikker har fået hjemmesider og man kan ofte maile lister/ billeder af det du har og få dem til at komme med et tilbud. Har selv lige gjort det med nogle holmegårdsglas - dog på sjælland.

Anonym sagde ...

Hej Tina,
Du kan læse lidt mere om datering, stempler osv. for det kongelige porcelæn her http://www.royalcopenhagen.com/da/om-os/marks/10/2

Prisen afhænger meget af stand, sortering, riflet/ikke riflet, halv eller hel blonde osv.

Du kan se bag på det om det er 1. 2. eller 3. sortering. Hvis der ridset en streg ned igennem stemplet er det vist 2. sort, to streger er vist 2. sort. osv. hvis stregerne er stiplet så er det et medarbejerkøb...

Det som du har er det mest almindelige og desværre nok ikke så meget værd. Hvis jeg var dig ville jeg smutte i antiviktsforretninger og lure lidt priser og derefter sætte det til salg på den blå avis - så skal du ikke betale andre for at sælge for dig = flere penge til dig:)

Annes Hjemmehygge sagde ...

Jeg forstår dig godt. Jeg elsker mit musselmalede, men man kan godt trænge til at se noget nyt. Jeg vil dog ikke af med mit alligevel.

Tina sagde ...

Anonym: Det tror jeg måske også er vejen frem :)

Chiliquilter: Jeg vil lige besøge dit link og se om jeg selv kan se noget ud fra det. Og skal lige vurdere om det hedder Den blå avis, eller noget andet :)

Annes: Jeg har også elsket det... men efterhånden er jeg bare lidt træt af det :) jeg synes nu stadig det er flot. Men jeg har 60 kvm bolig og ikke frygtelig meget skabsplads. Så det fylder alt sammen.

Camille sagde ...

jeg er så én af dem der virkelig godt forstår dig, og jeg sys altså ikk det er videre smukt at se på ;0) ikke med mine øjne.....så ud med det! og ind med noget nyt og friskt ;0))

Tina sagde ...

Camille: Ja IND med noget nyt ;) Aj jeg kan godt lide mussel... men når man har set på det samme i godt 15 år, så kan man virkelig godt trænge til noget andet.

Camille sagde ...

det er sundt at gøre plads til nyt tror jeg på ;0))

Elsebeth sagde ...

Uha, da jeg mødte min mand i 91 havde han flere stel, som vi solgte for nærmest ingenting. Jeg var til hvid stel uden nogen dikkedar - her 20 år efter ville jeg gerne kunne tage det frem fra et loftrum og bruge det. Sådan skifter tid, stil og ens egen smag :-)

Elsebeth sagde ...

Uha, da jeg mødte min mand i 91 havde han flere stel, som vi solgte for nærmest ingenting. Jeg var til hvid stel uden nogen dikkedar - her 20 år efter ville jeg gerne kunne tage det frem fra et loftrum og bruge det. Sådan skifter tid, stil og ens egen smag :-)

Tina sagde ...

Elsebeth: Ja det er sjovt som tiden skifter og smagen ligesådan. Og her står jeg og savner et HVIDT stel ;) Og du omvendt :)

Anonym sagde ...

Hej :o) Er du igang med at sælge ud så kunne jeg da være interesseret i de små flødekander og sukkerskål i det fattigmands muselmalede du har :o)

Johanne brask sagde ...

Hej jeg har arvel lidt musselmalet og kan godt li det så hvis du vil sælge er jeg interesseret i flere dele bh Hanne

Mette Knudsen sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Linda Quist sagde ...

Hej Tina... Jeg har skrevet en mail til dig.... :) Jeg kunne godt tænke mig, at få fingrene i dit fine stel til en gave til min søster... Det er primært "fattigmands" mussel hun kan lide.... Er det noget du kunne tænke dig at sælge til mig, hvis vi kan blive enige om en pris?

Anonym sagde ...

Er stellet solgt?

Send en kommentar