GIVEAWAY

fredag den 20. april 2012


Nu er det lidt tid siden, jeg ved det :) Men min blog har rundet sit 5 års jubilæum!!!! Og i den forbindelse har jeg et par giveaways til jer!! (den næste vil komme meget snart)

Geilsk, har været så søde at donere et Skumfidus kit, i farverne blå og grøn, til en heldig vinder :)

Jeg er selv helt vild med den filøjerlige hue og har tit overvejet, om jeg har modet til at gå med den ;)

Deres garn er i hvert fald helt vildt lækkert. Der er meget garn jeg ikke kan med, men Geilsk tynd uld kan jeg nemt klare. Det er både dejligt at strikke i og rart at iføre sig.

Hvordan vinder du?

Jeg er ikke een af dem der søger "falske" læsere, ved at bede jer være "fast læser". For jeg ved godt at mange kun læser med, mens konkurrencen står på. Så det eneste du skal gøre, er at lægge en kommentar om hvorfor det lige netop er dig der skal vinde!!! Derfor må du da gerne melde dig som læser.... jeg elsker besøg af nye mennesker :)

Måske trækker jeg vinderen ud fra den der bedst kan overtale mig, måske ud fra lodtrækning, hvem ved? ;)

Hvornår trækker jeg?

Vinderen trækkes LIGE pludslig, når jeg synes :) Det kan være om en dag, eller om en uge. Men meget længere går der ikke!

Jeg håber at mange vil være med, med en lille historie, så der snart er een der kan lune ørerne med en super lækker Skumfidus, der helt sikkert trækker små smil derude :)


40 kommentarer:

Camilla sagde ...

Det vil jeg gerne vinde, så jeg krydser mine fingre!
Og jeg er faktisk fast læser:-)

Kh Camilla

Lene sagde ...

Jeg er fast læser og vil så gerne vinde det skønne sæt, har et lille drengebarnebarn og venter et lille pigebarnebarn her til efteråret, så er sikker på at det vil se vildt sødt ud hvis de til næste vinter har ens huer på i forskellige farver.
KH Lene

ullala sagde ...

Jeg kan ikke strikke...

Eller jo, det kan jeg godt - Men indrømmet - Jeg tænder ikke på det.

MEN hov! Jeg elsker huer!! Jeg har selv kreeret 1 par stykker eller 5, da jeg var ung og krea - I 100% ren bomuld - Og også solgt ud af dem.

For mig, er/ var strikning ren terapi - Jeg har mange "projekter" liggende, som bare ligger dovent og støvet, og tålmodigt på min omsorg.

Jeg ønsker mig en varm hue, som er så speciel, at jeg ikke glemmer den - Og hvis jeg glemmer den - Så ved folk hvor den hører til!

Dog er chancen for, at jeg nogensinde ville glemme en Skumfidus, lig 0...

Så - Jeg fortjener så absolut en Skumfidus - Og skal den stå til mit humør/ personlighed, skal den være grøn/ lilla/ rosa.

Deborah sagde ...

Jeg er jo en gammel læser og skal selvfølgelig vinde fordi, jeg selv ikke har evnerne til at lave sådan en fin hat, eller alle de andre smukke sager, der er rundt omkring. Men denne ser ud til at være noget, jeg kan klare.

Vinden på Galopbanen er strid ofte, og en lun hue til fototure, er slet ikke dumt. Jeg vil rigtig gerne vinde en fin lue :-)

Connie sagde ...

Jeg skal da vinde og det fordi jeg i snart 3-4 år har ønsket at strikke den smukke skumfidus (elsker skumfiduser) men det er jeg bare ikke nået til endnu, for der er altid liiiige noget andet der skal strikkes.

Så derfor - træk mig op af hatten - please

Helle sagde ...

de er super søde så jeg er klart med :)

Din-og-Flere-Giveaway-Her

Jeanette Hegaard Hansen sagde ...

Den er super sød den skumfidus. Hvis jeg vandt, ville jeg strikke til mine 4 dagplejebørn -de vil se skønne ud og jeg kan altid kende dem i mængden fra de andre, så de er nemmere at lokalisere :)

bitten sagde ...

Først stort Tliiykke med de 5 år... Det for sejt.
Du altid igang med et eller andet og ikke bange for at ta udfordringen op...
Beundrer dig,for ved hvor Træls din hverdag kan være men alt det kreativitet får dig til at "glemme"det.....
Sku jeg bli den heldige så det min lille nevø Hjalte der skal strikkes til.....

Helle Koed sagde ...

Heeeeei Tina
Styrt tillykke med de 5 år ;)
Synes der er mange grunde til at jeg skulle vinde ;)
- har været læser af din blog lææææænge, måske tæt på 5 år, kan man egentlig se det et sted? :)
- eeeelsker den skumfidus
- fordi jeg vil få en udfordring ved at vinde, en udfordring som jeg vil kaste mig over og VIL gennemføre da det er en fantatisk hue :))
- fordi jeg synes du har en fantastisk blog ;)
Rigtig god weekend søde

Lea (Lyriklogik) sagde ...

En skumfidus, der hverken feder eller giver huller i gebisset...det er da lige noget for mig! ;-)

Evianna sagde ...

Hej!
Jeg holder af din blog...du skiver lige fra hjerte...ting vi alle kan forholde os til og det er herligt. Jeg har selv forsøgt at skabe en blog, men må indrømme, at jeg ikke var i stand til at følge op på den! Jeg elsker strik, strikker altid, i bussen/ bilen (dog ikke når jeg selv kører)alle steder med ventetid og som hygge foran tv'et. Jeg ville gerne vinde en hue, fordi jeg aldrig vinder :-) Huen ville dog gå videre til min datter...som elsker hatte og huer. Uanset hvad..er bloggen fantastisk og det er huen også! Så tak
Evianna

Annette sagde ...

En rigtig fed skumfidus.... og med en lille variation så kan den blive til en skumfidus der ikke stritter...

Dortheivalo sagde ...

Hvorfor JEG skal vinde? Fordi, at der stadig er minus 10-15 grader og masser af sne udenfor og det eneste forår jeg lige for øjeblikket får, er gennem dine (og et par andres) billeder fra bloggen..

Bernadett sagde ...

I would like to play.:)
Your game is on my blog,down there.
http://petite-armoire.blogspot.com/
betikarauski@gmail.com
FB Bernadett Rauski
BL betikarauski
Greetings
Bernadett

Lone sagde ...

Hvis jeg skulle vinde, lover jeg at bruge huen, når jeg er på tur med mine spejdere - de undrer sig jævnligt over, at en, der er SÅ gammel, kan tage pink paryk eller nissehue på. Og en skumfidushue ville både være varm og sjov!

nettie sagde ...

En Skumfidus vil jeg osse gerne vinde. Har fulgt bloggen altid tror jeg, og er meget begejstret for din kreativitet og hoppen-ud-i-tingene. Ja, faktisk misundelig.....
Og så tager du jo nogle fantastiske fotos, som jeg osse misunder dig. Det har jeg fortalt dig før og gør det gerne igen ;-) Og tillykke med det nye kamera. Datteren min har i øvrigt rykket for at vi skal hitte ud af noget, så jeg kontakter dig på mailen lige pludselig om en dato.

Anonym sagde ...

Skumfiduser og andet sjovt strik fra Bente Geil hun kan bare noget med sjov design og skøre indfald man ikke ser andre steder. Skumfidusen har jeg endnu tilgode at strikke.
Hilsen Nina

Erika sagde ...

Uhh, jeg vil også gerne vinde en skumfidus. :-)

Heidi sagde ...

Det er da mig der skal vinde, for jeg vinder nemlig ALDRIG noget. Jeg melder mig her og der og alle vegne, men AK! Aldrig falder det til min fordel.
Og så er jeg jo en af de faste læsere, der lægger vejen forbi din blog fordi du er så kreativ, og jeg beundrer det rigtigt meget. Havde jeg hat på, så tog jeg den af i dybeste respekt.
Krydser fingre...endnu en gang ;-)

karin voigts syslerier sagde ...

Hej
Jeg er også en trofast læser af din blog. Jeg elsker at kigge forbi. Jeg fortæller gerne om dine smukke billeder og elsker specielt dem af den gravide, de var smukke.
Men allermest glæder jeg mig til når du deler dit glaskunst!
Så jeg håber at du falder over min kommentar.
jeg håber at du får et rigtig dejligt forår
hilsen Karin

Signe sagde ...

Jeg skal da vinde, for ligesom Connie, har jeg gerne ville strikke den hue i flere år, men der altid liige været noget andet.
Krydser fingre.

Anonym sagde ...

Det må da være mig, du skal vælge. Huen skal helt sikkert sidde på min yngste datters hoved. Hun har alle dage været vild med lidt mere specielle huer. En gang til en skolefotografering blev hun faktisk 'skudt' med en af de grimmeste huer på hovedet, men det var hendes yndlings, og hun var så glad for den, at selvfølgelig skulle den foreviges. Ja ja, jeg havde selv strikket den til hende, så hvorfor tage sådan på vej...
Lisbeth

Anonym sagde ...

Hej.
Jeg kunne blive den heldige, da jeg altid har fået at vide jeg har huehoved. Selv en tehætte ville klæde mig - derfor har jeg ingen huer, for hvem ville gå rundt med en tehætte! Men en skumfidus må da være sagen at gå rundt med.
kvindemedpinde(@)yahoo.dk

Helle Jescika sagde ...

Jeg vil gerne deltage. Har strikket en del af geilsk garn, det er så lækkert at have på, kradser ikke. Hvis jeg er heldig at vinde, skal mn to skønne piger have en hver..... De er nemlig vilde med at gå med huer som ikke alle ejer:-)

monaelisabeth sagde ...

Den give-away vil jeg meget gerne deltage i - og jeg deler din passion for Geilsk garn. Er lige pt. ved at strikke Vitamin D i geilsk.
Så jeg vil meget gerne kaste mig ud i andre modeller i dette lækre garn :o)
tillykke med de 5 år som blogger.
hilsen Mona

Pernille sagde ...

Tillykke med de fem år :)
Og..
Det skal da være mig, fordi den hue er så superskøn og jeg er sikker på, jeg tør gå med den. Jeg gad i hvert fald godt :)

Penille Hjortnæs sagde ...

Tillykke med jubilæet :-D

Hvorfor jeg skal vinde? Fordi jeg rigtigt gerne vil prøve at strikke i Geilsk uld og fordi jeg har en lille nevø med store brune øjne der ville se umanerligt sød ud med en skumfidus på hovedet...

Silje sagde ...

Hej Tina, jeg læser ofte på din blog. Jeg tror at jeg har været med hele vejen.

Jette sagde ...

Tillykke med de 5 år!
Ææælsker (ja, med æ ;)) dine billeder og bliver ofte inspireret af både dine motiver - men i særdeleshed også kompositionen i dine fotos! :)

Og hvorfor jeg skulle vinde.. Hmm..
- Har aldrig strikket andet end halstørklæder (og en halv grydelap, da jeg lærte at strikke som barn), så dette ville være et skub imod nye strikke-udfordringer (og en kærkommen afveksling fra det sædvanlige ;))

Glæder mig til at se endnu flere billeder med det nye kamera :)

Kan ikke logge ind på Google lige nu - men du kan nå mig på Twitter via linket (håber, at det virker) :)

Anonym sagde ...

Prøver igen (hører til min besked ovenfor):
Jette: https://twitter.com/JetteJacobsen

Little Miss S. sagde ...

Tillykke. Det bør være lige præcis mig, fordi jeg er ved at sprænges over at vejret endnu ikke er til at sidde i parken og grille skumfiduser over restgrillvarmen, så en anden slags skumfidus kunne passende hjælpe lidt på savnet :)

natteravnen sagde ...

Hejsa
Tillykke med de 5 år.
Jamen det er da mig der skal vinde, jeg har kigget på skumfidesen før, og mangler "sparket" for at komme i gang, så det er oplagt!

Anonym sagde ...

Det skal da naturligvis være mig der vinder, for så skal min datterdatter have sådan en hue, hun er selv en rigtig skumfidus :-) Nyder næsten dagligt dine lækre billeder, tak for dem. Knus og hilsner fra

fru Jensen
Gudhjem
hrogfrujensen@openmail.cc

LikeBree sagde ...

Jeg faldt over din blog, og det er virkelig nogle fine og interessante ting, du laver :-)
Jeg har meldt mig som fast læser, fordi jeg har 5 års gode ideer, jeg skal ha' indhentet! :-D
http://likebree.kaashalvorsen.dk/

Helle K. sagde ...

Jeg har læst med hos dig i mange år - og jeg skal have skumfidusen, fordi jeg endelig fik lyst til at svare på et indlæg... den har nemlig været væk længe. Hvis jeg ikke vinder, så pyt - jeg læser med alligevel ;)

sonja sagde ...

det er nogen sjove huer, mon en bedstemor skulle vove sig i netto med sådan en på, så er der da en mulighed for at blive lagt mærke til, hvem ved måske man kunne blive opdaget, evt til fotomodel:)

TrineS sagde ...

Jeg overvejer også om jeg har modet til at gå med den...Tror godt jeg tør;-)

Anonym sagde ...

Jeg vil egentlig ikke vinde skumfidusen, men jeg ved min datter ville elske at vinde den, så jeg skriver på hendes vegne. Hun er lige ved at finde ud af at strikke, hun elsker huer - og hun skal læse til pædagog efter sommerferien, så sådan en hue må da lige være legepladserne til vinter. For hun vil klart først på den færdig der.

Jeg kunne skriver noget klogt, eller tankevækkende.Men det kan jeg ikke finde på, ud over at hun jo er på SU, lige er flyttet hjemmefra, så garn i en ordentlig kvalitet er mangelvare. Det bliver mest til det til en 5'er i netto. Geilsk vil være luksus for hendes kreative åre.

Med venlig hilsen
Mona (Justmade på ravelry)

inga sagde ...

I really like, I hope for the best.
hugs
Gerda

Helledie-hæklerier sagde ...

Bedre sent end aldrig! Tillykke med de 5 år :-)
Jeg følger fast din blog og dine mange kreative udfoldelser, og da jeg osse er vild med den grønne farve, rammer de tit plet.
Jeg har endnu tilgode at hækle eller strikke i geilsk garn, men hvis jeg er heldig at vinde den sjove og lidt anderledes skumfidus, ku det jo være starten........
Go bededagsferie :-)

Send en kommentar