Hovedpiner og gåtur

onsdag den 7. oktober 2009

Jeg har idag gået en lille tur, rundt ved slotssøen, inde i Kolding. Et super lækkert område, hvis man spørger mig. Med det gamle slot og søen og dyrelivet der.

Jeg hilste på svanungerne idag, som er blevet noget større siden sidst.

De har stadig deres grå, lidt beskidte farve, men har ellers samme størrelse som forældrene.

Og de har i den grad lært noget temperament ;) De kom svømmende hurtigt hen imod mig, hvæsende og brummende. Dog hoppede de ikke på land for at komme efter mig. Men lå og brummede lige udenfor breden.

Egentlig var jeg i Kolding for at hente mit andet sæt briller. De kræver dog en del tilvænning. Jeg er pludselig ikke så vild med deres udseende. Og så har de ikke et stel udenom glassene... Så alt hvad der foregår, ligesom reflekteres i glassenes kanter.... hvis du forstår.

Og dagen idag blev så den dag, hvor Nanna fik startet på sit nye job. Hun skulle have været startet mandag, men der var hendes hovedpine (migræne?) anfald for altoverskyggende.
Idag var hun "bare" dopet.. så gik det.

Det er noget værre noget med de hovedpiner. De hedder vist ikke piner for ingenting. Både det fysiske aspekt hvor hun har ultra slemme hovedpiner der går i det ene øje, der bliver rødt, hævet og løber i vand. Men også det psykiske aspekt i at skulle vente på at hitte ud af hvad der gør det... når man nu har det næsten konstant, hvis ikke det var for pillepauserne.

Vi må jo krydse fingre for at det løser sig snart. I hvert fald er det noget vi nemt kan undvære!!!

2 kommentarer:

Helle K. sagde ...

Din svane er fantastisk smuk :)

Den hovedpine lyder det ikke som Hortons? Det lyder ihvertfald slemt, ønsk hende god bedring, hvis det ikke er helt ovre endnu.

Jeg har både en mor og en søster og en bror, som har døjet med migræne, så jeg ved hvordan hun har det - heldigvis er jeg selv sluppet fri :)

Tina sagde ...

Tak skal du have Helle :)

Jo godt set... for det er lige netop Hortons vores læge har lidt i tankerne.
Jeg har bare aldrig før hørt om en migræne der varer nærmest uafbrudt... Kun piller holder den fra døren. Så snart de er ved at aftage, er hovedpinerne der igen.

Men træls, det er det. Vi har lige idag fået en tid hos specialist, den 10. december. Men jeg ringer mandag og for at høre om vi evt. kan komme til på et afbud eller noget. Det er længe at vente for en pige der er hjemme fra skole nærmest hver anden dag. Hun skal jo gerne kunne klare eksamen til sommer, som hun selv siger :)

Send en kommentar