Det er om at nyde...

søndag den 25. oktober 2009

Jeg har været ude og gå en lang tur idag. Eller dvs jeg kørte også en del af den.

Nanna skulle besøge en tidligere skolekammerat, så jeg besluttede at jeg ville tage på en lille photoshoot i området, efter jeg havde afleveret hende.

Jeg startede med noget skov i nærheden, som forældrene til veninden, anbefalede.

Det er som balsam for sjælen at gå en tur i sådan en flot løvskov, klædt i efterårets farver. Det er for mig, ganske umuligt at være i skidt humør imens. :)

Da jeg havde gået rundt der i skov og langs strand... begyndte skyer at trække op og solen forsvandt... og dermed gløden i de flotte farver. Så jeg besluttede egentlig at tage hjem indtil Nanna igen skulle hentes.

Men så slog det mig at jeg var liiiige der i nærheden af Skamlingsbanke. Så jeg fik lige lyst til at tage derop og se lidt på udsigten.

Og sikke en udsigt. Skyer, solen og farverne gik helt amok. Dog var det næsten umuligt at fange rigtigt på foto. Men jeg forsøgte da ;)

Det sted kunne også godt gå hen og blive een af mine yndlingssteder at gå tur med kamera. Specialt skoven på den anden side af banken er smuk. Især nu lige.

Og så gemmer der sig så mange flotte steder derinde i området. Se lige.... det flotte træ og lågen og og og ;)

Se lige.... når solen fik lov at bryde igennem skyerne for et øjeblik, glødede farverne lige :) Og jeg har vist mindst 50 fotos fra skoven også. Men jeg skal nok spare jer ;)

Lige nu er benene trætte og jeg kommer helt sikkert til at bande migselv laaaangt væk imorgen, over at jeg travede så meget og i det terræn. Men så kan jeg lære det....

Det er sådanne dage der gør det hele til at holde ud, når man så har ondt en anden dag :)

5 kommentarer:

Britta sagde ...

Åh ja efteråret er så smukt. Og det er dine billeder også :-)

Jeg kørte forbi det utrolig smukt træ i dag - kunne være jeg skulle cykle en lille tur med kameraet i morgen...

Deborah sagde ...

Hold op nogen fine fotos, du har fået taget. Farverne er fantastiske. Jeg har jo også Dyrehaven lige ved, og idag skal jeg ud og gå i den, men vejret er ikke det bedste her. Håber snart at se dig ovre hos mig, det er snart længe siden, du har smidt en hilsen. God dag til dig.

Anonym sagde ...

Sikke nogle smukke billeder :-) Det er jo en fornøjelse at se på.

Tina sagde ...

Britta. Tusind tak søde :) Jaaa UD med kameraet!!! Det er til at få masser af energi af at kigge på træerne udenfor ;)

Deborah: Sorry jeg har svigtet MANGE søde bloggere den senere tid. Jeg er for flyvsk og får ikke rigtigt kommenteret. Men jeg får dog læst med....

Schjerning: Tusind mange tak :):)

Bebiane sagde ...

Smukt.......dine billeder ligner jo malerier........svært at finde ord, du har fotograferet naturen fra dens smukkeste side.

Send en kommentar