Mere porcelæn!

mandag den 6. maj 2013


Så fik jeg lige limet lidt flere kopper og tallerkener sammen ;) De hænger i drivhuset, med mos i. Jeg synes de er søde.... de er ikke mere end 6 cm i diameter, kopperne altså. Så rigtige små mokka-kopper.


En lidt større kop, er blevet limet på en gammel messing væglampe. Der kan også gro noget i - jeg har dog ikke nået at putte noget i endnu.


Og det sidste jeg har nået på den front, er en kageopsats. Men da jeg ikke lige har tid til at bage, så står den lige i drivhuset ;)

Den består af fad, kagetallerkener i to størrelser - og som mellemrum er brugt nogen gamle metal snapseglas.4 kommentarer:

LineMo sagde ...

Elsker især din kageopsats hvilke lim bruger du til at sætte dem sammen med?

Tina sagde ...

LineMo,Tak :) Jeg har brugt noget tokomponent lim. Jeg kender ikke navnet, da det var nogen gamle slidte tuber der lå. Men bare tokomponent... så pas på fingrene imens.

Bettina sagde ...

Vildt flotte. Jeg har forsøgt med ud i kageopsats, satte dem sammem med små portvinsglas, men det holdt ikke. Ved du, om det skyldes, at det var glas, eller snarere fordi jeg brugte noget forkert lim?

Tina sagde ...

Bettina, jeg er næsten helt sikkert på det kun kan være limen der ikke er god nok. Du skal bruge det der hedder Tokomponent lim :) Det består af to slags lim der blandes. Alt andet holder ikke :) Håber det lykkes dig.

Tilføj en kommentar