Jeg har smeltet flasker

fredag den 24. maj 2013


Jeg fik for ikke så længe siden nogen flotte blå flasker. Jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle finde på med dem. Men nu fik jeg da leget lidt :) Jeg smeltede flaskerne i glasovnen.

Den øverste blev lagt i en form der gav den en let buet facon, sådan at der kan ligge noget på/i den, så det ikke trille af :)


Den næste blev smeltet helt flad, så den kan bruges som en lille skærebrædt eller serveringsbrædt. Det kunne være flot til osten f.eks. Men nu spiser jeg ikke ost, så nu blev det lige til et skiveskåret æble ;)


Og til sidst, mest for sjov, prøvede vi at smelte én af de der Carlsberg flasker, der er præget navnet i. Jeg troede ikke navnet ville være at se, efter en tur i ovnen. Men sørme jo... temperaturen blev åbenbart ramt ret perfekt her :)

Jeg har 10 blå flasker endnu og ca. 6 Carlsberg. Nu overvejer jeg om de skal smeltes til det ene eller det andet - eller måske skal laves til noget HELT andet.

9 kommentarer:

Lykke Thomsen sagde ...

De er flotte.

Helvigs strikkehjørne sagde ...

De er rigtig flotte :-))

Sigrid S. Eriksen sagde ...

En flot og smart ide

Lene sagde ...

nøj hvor smart, som du dog får lavet mange fine ting kære Tina. NU skal vi altså snart ses :-)

Nanna sagde ...

Hvor er de flotte. Elsker dine mange gode ideer.

Lea sagde ...

De er nu ret fede! Har set dem et par steder, men der var der bare lidt for meget fransk landstil over det, til min smag. Men dine er fede! specielt den sidste, Carlsbergflasken.

Stine sagde ...

Hvor er de fine! Lavede du dem i en almindelig ovn? Og i så fald hvor mange grader og hvor lang tid? Du er simpelthen så kreativ og idérig, jeg inspireres hver gang jeg læser herinde :-)

Stine sagde ...

Og nu læste jeg så lige dit indlæg ordentligt. Ups... Kender ikke lige nogen med en glasovn. Øv bøv!

Helle K. sagde ...

De vækker minder ... da jeg flyttede sammen med min mand for snart 32 år siden, havde vi en smeltet flaske hængende på væggen. Han havde smeltet den og bundet en lædersnøre om halsen - jeg har et billede af den på væggen lige ved siden af computeren ;)

Tilføj en kommentar