Lettelse

fredag den 23. april 2010

Man er glad og lettet her på matriklen idag :) Nanna har lige sms'et hjem, at hun IKKE skal op i tysk.

Det eneste fag, der ikke giver tocifrede karakterer og det eneste fag der kan bringe pigen ud af balance :) Der har været krydset fingre længe, for at dette ikke blev et af eksamensfagene.

Så NU er der en hurdle mindre at tænke på, før man kan hengive sig til året i USA !!! Dejligt :)

Vi falder også bedre og bedre i snak med USA-familien. Søde søde mennesker, med en god humor og indstilling til mange ting. Vi ligner hinanden meget på mange punkter. Og på andre punkter slet ikke. Men alt i alt, er mavefornemmelsen stadig rigtig god, for mit vedkommende :)

Vi har snakket prom night, skole, hverdag og regler... og på intet tidspunkt har vi været fjern fra hinanden i meninger. Dog er de mere stramme mht. regler om piger vs. drenge. Men ikke noget vi ikke kan finde et kompromis omkring :)

Og idag kom endelig mit garn jeg havde bestilt i USA.... Endnu en ting som Askeskyen har forhindret i at rejse frit (Ja undskyld skældsordet: askesky.... mange er lidt trætte af ordet, men personligt har jeg det sådan at ingen jo kan gøre for at den er der :) ).
Så jeg vil snart hækle med det nye garn, til pull tabs pungene istedet for. Det bliver lidt spændende :)

3 kommentarer:

Pernille sagde ...

Herhjemme er der helt sikkert også nogen, der krydser fingre for at tysk udebliver som eksamensfag :)

Tina sagde ...

Uha jeg forstår dem altså godt :) Jeg har heller aldrig været ret god til tysk. Og Nanna er 100% af den opfattelse at Spansk altså burde være andet fremmedsprog i skolerne :)

Tina sagde ...

Bettina: Nej men oooorker ikke tysk ;) Jeg zapper altid væk fra kanalerne fordi de er eftersynkroniserede... træls ;)

Nej det har jeg ikke set... det skal da tjekkes!!!

Send en kommentar