Domæne hjælp

søndag den 11. april 2010

Jeg går og overvejer at købe mit eget domæne og implementere min blog derpå. Jeg har ikke normalt de store problemer med at kode småting som baggrunde, bannere og andet i den stil.

MEN jeg har ikke mod på at blande domæne og blog. Og implementere nogen knapper, til underliggende sider.

Sidder der en gut/gutinde, derude, der har lyst til at hjælpe mig med det?? Jeg kan ikke tilbyde de store ting retur..... så jeg ved ikke lige hvad vi kan finde ud af?!

15 kommentarer:

Signe sagde ...

Godmorgen Tina.
Jeg kan kun anbefale at du kigger nærmere på www.discountsite.dk
Det er min mand, der har server osv.
Lige nu er der gratis installation af wordpress eller andre systemer.

Mvh. Signe

Charlotte kaae sagde ...

Wordpress blog og hjemmeside spiller godt sammen. ved jeg fra manden... Han er prof. arbejer med online systemer. (mere ved jeg ikke, det er jo lidt kedeligt)
;) Måske skulle du bare rykke fra blogger til wordpress? Han synes blogger er noget ****.
Personligt er jeg jo glad for blogger.

Tina sagde ...

Signe: Godmorgen :) Når du siger de installerer det... betyder det så at de integrerer det i min grafik? Det er det jeg vil nemlig :)
Jeg havde det engang med en bilside... hvor min blog var puttet ind på et domæne, skjult i min grafik... så hvis man ikke vidste det, kunne man ikke se at blogger kørte det.

Charlotte: Jeg er så hjemmevant i blogger og jeg har ikke den store lyst til at flytte. Jeg har en wordpress konto også... oprettet for at snuse til det. Det er for mig indviklet og samtidig træls jeg skal betale for at gøre det mindste ;) Derfor vil jeg gerne beholde blogger. For jeg har ikk brug for deres gadgets og lignende. Og slet ikke hvis jeg integrerer det på en anden hjemmeside.

Bettina sagde ...

Tina, jeg betaler altså ikke for Wordpress på eget domæne? Jeg foreslog dig en gang One.com, de fungerer sådan set udmærket til at køre blog på (jeg har også Wordpress, kan ikke fordrage Bloggers begræsninger), og jeg betaler kun for domænet, 12,-/mnd, ikke andet.
Og jer er SÅ glad for den frihed, det giver - men man skal jo også arbejde en smule for frihed. :o)

Tina sagde ...

Bettina: Hejsa :) Jeg kan fint huske hvad vi talte om. Men jeg kan ikke finde ud af de ting wordpress har. Jeg har det godt med blogger.
Det jeg søger er en person der rent kodningsmæssigt, kan finde ud af at putte blogger ind på et domæne i mit eget grafik! :) Det kan jeg ikke hitte ud af.

Bettina sagde ...

Jeg mener ikke, man må tage Bloggers kode og lægge på sit eget domæne, som man må med Wordpress. Til gengæld står der noget her: http://www.google.com/support/blogger/bin/answer.py?hl=en&answer=55373
Blogger "hoster" stadig dine filer, men din egen URL henviser til siden hos dem.

Tina sagde ...

Okay det vidste jeg ikke. Det har jeg haft før, i en periode på 3 år. Så endten har jeg snydt med reglerne, eller også er de kommet til siden.
Jeg føler mig lidt opgivende over for den opgave... så ender nok som det plejer, med at jeg opgir. :)

Deborah sagde ...

Tro mig, når jeg kan finde ud af Wordpress så kan du også. Der hvor den hænger for mig, er med at få det op på domænet og så sætte mig ind i hvor filerne ligger. Det er det, jeg skal bruge hjælp til. Kan også kun anbefale Wordpress. Jeg savner at have min gamle blog i eget regi. Det giver nogen helt andre muligheder. De ting, du har på din blog nu, kan du da sagtens have på WP også.

Tina sagde ...

Deborah: Jeg forstår det bare ikke. hvis je gkigger på wordpress kan jeg kun se at jeg skal betale, hvis jeg ikke vil bruge deres blogdesigns.

Også lige meget. Jeg er glad for blogger og ser ingen grund til at bruge energi på at lære et nyt sted at kende, hvis blogger virker.

Eneste grund til at jeg vil rode med wordpress er hvis jeg kan få ALT med over (det har jeg forsøgt på og det driller)
Og hvis jeg ser mig tvunget til det pga. de regler som Bettina beskriver.

nu må vi se.... jeg forsøger at sige at jeg har BRUG for hjælp. Om det så er fordi jeg ikke fatter en fis, ikke har energi eler andet... resultatet er det samme ;) Jeg har brug for hjælp! ;)

Bettina sagde ...

Tina, min blogs design er jo mit eget! Man kan bruge en af deres skabeloner som "stillads" til at bygge sit eget op over og så komme om ved det på den måde - det synes jeg personligt har været det letteste at gøre. Din blog er jo også på mange måder bygget ret meget som mange andre, så der skal bare sættes eget grafik ind og rettes på nogle kolonner etc.,så kan det komme til at ligne sig selv ret meget igen.
Med WP's nye "dashboard" er man hjulpet rigtigt langt hen ad vejen. Jeg kom gerne og hjalp dig, men skal lige over en hurdle med en masse græsenkedage etc., men du kan jo invitere til kaffe en fastlagt dag, så hopper jeg på futtoget. :)
Bare du har domæne klart og ftp-adgang, så skal det lige installeres og derefter kan du flyutte ind. :)

Bettina sagde ...

Forresten er domænet, hvor din salgsliste ligger, udløbet. :o(

Tina sagde ...

Ja og nej. Wordpress kører på CSS og jeg kører HTML. Dvs det hele skal kodes om.
Men okay...det vigtigste er mit banner, hvis det skal være.
Det jeg savner mest er at jeg kan lave underliggende sider som fx min salgsliste.
Salgslisten lå på xens side... en side jeg selvsagt ikke længere gider betale for ;) Så den er udløbet ja.

Tina sagde ...

Hov glemte at skrive at jeg synes det med kaffen er en GOD ide :) Intet haster overhovedet. O gdet er jo noget man kan rode med, sideløbende med blogger :)
Så når vi begge har tid, kan vi stikke hovederne sammen!

Bettina sagde ...

Tina, der er ikke den store verden til forskel på CSS og HTML - og man kan godt undlade at gøre det store ud af CSS'en hos WP; jeg har det der, fordi jeg ikke har gidet lave det om. :o)

Tina sagde ...

Bare mig der ikke fatter CSS ;) Men vi må se på det :) måske det slet ikke er så slemt som det føles inde i mit hovede.

Send en kommentar