Puf puf puf

tirsdag den 28. oktober 2008

Jeg har ombetrukket min gamle, slidte og meget lidt kønne puf idag! Eller skammel om man vil.

Før var den grim, brun, ødelagt og ærlig talt ikke noget man havde lyst til at vise frem ;)

Så frem røg alle de små rester og fraklip, plus lidt tilføjelser. Og nu er den helt ny at se på. I mange nuancer af lilla, lyserød, rød, grøn, råhvid og hør.

Jeg fik dog et mindre problem ;) Hvordan pokker laver man sådan et overtræk, der er nemt at tage af og som ser pænt ud under bunden??? Jeg opgav tilsidst og syede elastik langs nederste kant.

Forsøg i øvrigt at se bort fra den visne blomst i vindueskarmen... pinligt.

17 kommentarer:

Louise sagde ...

Ja Tina den lagde jeg så først mærke til, da jeg læste sidste sætning.... Sad og tænkte at du bor helt vildt hyggeligt. Og hvor er den fin din puf... Hvor kan man finde

Tineke sagde ...

Fin puf! Altså, havde da ikke skrevet om blomsten, så havde jeg ikke set det, jeg savler kun over den kurv Noro du har til at stå!

Jette sagde ...

Hvis ikke du havde nævnt det med blomsten havde jeg heller ikke set det, for synes bare at stuen så vildt hyggelig ud, og så med garn midt på bordet, hvilken super ide!!! Og puffen er mega flot, har ikke lige nogen ide til en lukning andet end lynlås, men det er besværligt når den skal af alligevel..

Jette sagde ...

Hvis ikke du havde nævnt det med blomsten havde jeg heller ikke set det, for synes bare at stuen så vildt hyggelig ud, og så med garn midt på bordet, hvilken super ide!!! Og puffen er mega flot, har ikke lige nogen ide til en lukning andet end lynlås, men det er besværligt når den skal af alligevel..

Jette sagde ...

Ups, ved ikke hvorfor den kom to gange...

Mette sagde ...

hold da op, den er FED! Ville (næsten) ønske vi havde en grim puf :-D

god ide med elastikken.

Anonym sagde ...

Sofaerne er hvide endnu, bemærker jeg. :o)
Jeg OVERVEJER at få råhvide betræk til vores (men med ungerne er det stadig blot på drømmestadiet) og så dække dem til i puder med gamle, flotte broderede betræk med en grundfarve....

Ideen med elastikken er god, men du ku' jo osse ha' nolet ideen fra netop sofaernes løse betræk, der sættes fast med velcro hele vejen rundt nedenunder.

Annette sagde ...

Flot puf du har fået lavet... eneste ide mht lukning jeg har er, en meget lang lynlås langs to måske tre sider.
mvh
Annette

IF Stjernen sagde ...

Altså Tina - den visne blomst var det første jeg lagde mærke til! Den overskygger totalt det fede garn og den flotte puf... Nok fordi den ligner en jeg selv har stående ;-D

Ideen med elastik lyder godt, men du kunne jo også lave en bund og så enten lynlås på 3 sider eller sy den sammen i hånden. Det sidste er selvfølgelig mere besværligt hvis det skal tages af og vaskes, men ikke umuligt.

Knus Britta

Anonym sagde ...

Rigtig fin puf!! Vi har sådan en Ikea fidus, som man også kunne lave et betræk til. Jeg er meeeget vild med en Kaffe Fassett udgave (findes i en af bøgerne, husker ikke lige hvilken) og det slår mig, når jeg ser din, at man må kunne bruge det "koncept" til Ikea fidusen.

Ellers ville jeg foreslå næsten det samme som Bettina. Men bare sætte velcro på langs kanten forneden (noget selvklæbende) så betrækket bare går til gulvet, så at sige.

Jette/Thyborøn

Strikkeheksen sagde ...

Nej, hvor er den flot. Sikke skønne farver :-)Super god ide med elastikken.

Anonym sagde ...

Du må meget undskylde, men blomsten i vindueskarmen var også det første jeg så. ;o) Sorry!

Men sikke en hyggelig stue du har. Perfekt til en gang hygge-strik, hva'? ;o)

Tina sagde ...

Ja SÅ kommer alle de gode ideer, efter jeg har opgivet og syet elastik i ;) Jeg kan godt lide velcro ideen. Så hvis jeg bliver træt af at det her rutsjer rundt på puden, så må jeg lappe på ideen!! ;)
Blomsten ER skiftet ud til en SMUK stor sukulent :D Mon jeg kan passe den?

Anonym sagde ...

Øj Tina
Hvor ser din stue bare hyggelig ud! :D Jeg er helt vild med ideen med garnet i skålen i stedet for frugt eller andre pynte genstande :D Det ser ud som en rigtigt rart sted, man rigtigt kan slappe af og hygge sig!

Tina sagde ...

TAK for rosen af min stue, til jer allesammen :) Jeg sidder faktisk tit og føler at jeg slet ikke har et pænt hjem, i forhold til jer andre!! Jeg ejer ikke et NYT møbel, ud over et grimt tvbord til 199 ;) resten er gammelt, brugt, arvet, købt på den blå avis og lignende. Måske jeg slet ikke skal være så småflov næste gang jeg ska ha besøg... dejlig følelse :) Og fuldstændig tåbeligt at jeg går op i hvad andre mener ;) Men det gør jeg....

Anonym sagde ...

Du, æh, Tina - vi er faktisk nogen, der godt ka' LI' at møblerne er "ankommet" på den måde, så deeeeet... :o) Vores hjem er absolut meget i samme ånd, selvom vi desværre har mange "plasticreoler" af ren nødvendighed - og så er der kommet lidt nyt til de senere år, hvor økonomien er blevet lidt mere "gavmild".

Tina sagde ...

Bettina: Jaaa jeg kan nu også lidt at samle og arve møbler ;) Men har nok aldrig stolt på at jeg ku sætte ngoet sammen, så andre end jegselv synes det var fint ;)

Send en kommentar