Stilhed - men der er liv!

onsdag den 19. februar 2014


Her er stadig liv!!! Omend det ikke vises så meget herinde pt. :)

Jeg har travlt på flere fronter. Meget fokus er blevet flyttet over på mit lille job som journalist og fotograf på vores lille avis. Og chiliplanterne har også taget mere fokus end de plejer. Og da jeg får fyldt depoterne op med disse ting, er der ikke så meget krudt tilbage.

Så inden for den sidste lange periode, har jeg stort set ikke fået lavet noget som helst kreativt. Jeg strikker lidt, hækler lidt og laver bitte små ting. Men jeg får ikke blogget om dem :)

Men hæng på! For bloggen er ikke i nærheden af at blive nedlagt. Og hvis du stadig vil følge lidt med i hvad jeg render og laver... så postes der lidt mere her på min haveblog!

Men jeg har da leget lidt med noget fotosjov. Så helt stille står det ikke ;)

Nu vi er ved disse fotos... mon så der er nogen derude der ligger inde med mønstre til lignende kjoler?

Helst med bådhals eller rund hals. Og kjoledelen skal være rundskåren. Jeg kan sagtens sy tøj, men ikke uden et idiotsikret mønster ;) Så hvis nogen har noget jeg må få/købe en kopi af, så ville jeg blive meget glad!

Jeg har nemlig kigget lidt på eBay og andre lignende steder. Men er opskrifterne gamle originaler, så koster de spidsen af en jetjager. Og da jeg ikke ved hvor godt et resultat jeg kan finde ud af at få, vil jeg ikke betale SÅ meget for et mønster :) Og jeg behøver slet ikke gamle originale mønstre.

Men lysten til at sy er der.... så der skal smedes mens jernet er varmt!


8 kommentarer:

Tineke sagde ...

Hej Tina, prøv at se på Pinterest, jeg fik lige dette link fra min søster: http://www.pinterest.com/RuthPolarBear/free-vintage-patterns-tutorials-sew-knit-crochet/

Der ligger alt muligt guf, og jeg mener også at have set kjoler som den smukke sag du har på.

Kristine sagde ...

En anden mulighed er at se på http://www.ottobredesign.com. Ottobre udgiver to blade hvert år med voksenmodeller. Bladet plejer at kunne lånes på biblioteket.
Mønstrene er gode og ofte enkle, men stadig med god pasform og forholdsvis enkle at sy.

Tina sagde ...

Tusind tak skal i have :) jeg vil granske linkene i morgen :)

Bettina Løhmann sagde ...

Tina, du kan altså være meget heldig at finde ældgamle "husmorbøger" i genbrugsforretninger eller på loppemarkeder, hvor der netop er sådan nogle snitmønstre i. Jeg har flere, men desværre ved jeg ikke lige, hvor de er (ikke udpakkede eftere flytningen for 1,5 år siden ;) ).

Så bliver det da næsten ikke mere originalt. ;)

Julie Larsen sagde ...

Hey, har du lyst til at følges på GFC og Bloglovin? Jeg har også en Chanel giveaway! http://amorspil.blogspot.dk/

Tina sagde ...

Bettina, jeg har kigget og ledt :) Men skal nok fange noget en dag.

Julie, jeg lurer lige på din side :)

kontorartikler sagde ...

Det er nu heller ikke så skidt at have travlt engang imellem, så keder man sig ikke :-)

Mobile App Developers sagde ...

What you're saying is completely true. I know that everybody must say the same thing, but I just think that you put it in a way that everyone can understand. I'm sure you'll reach so many people with what you've got to say.

Send en kommentar