JUBIII - jeg er blevet forkælet!

søndag den 19. juni 2011


Den søde Lene, ovre fra Filihunkat, har været på besøg, for at aflevere to lææææækre etuier til mig :) Jeg tror NOK lige jeg er glad og føler mig totalt forkælet.

Hækleetuiet vandt jeg i en give-away... men da beslutningen om at lave et Knit Pro etui kom, synes Lene da at de skulle matche i farverne.... og det er jeg super glad for :) Nøøj de er lækre!

Strikke etuiet herover, er 3-fløjet og har plads til alt fra strømpepinde, knit pro pindene, wires, pindemåler, saks, målebånd, stoppenåle, maskemarkører og alskens andet godt. Nu ER det ikke så overfyldt på foto, da de fleste af mine pinde sidder i et eller andet projekt ;) Og der er også gjort plads, til de størrelser jeg ikke har endnu, så nu har jeg en grund til at gå ud og købe lidt mere strikkeguf ;)


Hvis man lige lukker den ene, af de 3 fløje, er der lige plads til at man kan putte sin opskrift eller notepapir ned i en lomme. Helt vildt smart! Og da jeg altid har en kopi med mig ud, så passer det med at en foldet A4 kan ligge deri.


Og sådan ser de ud, når de er lukkede :) Læækre grønne farver, som jo er LIGE mig! Og masser af små ugler i skønne farver. Og som lidt ekstra pynt, nogen smukke kokos-emalje knapper :) Eeeeelsker det!


Sådan ser hækle-etuiet ud indeni. Igen med plads til opskrift i lommen :) Øjjhh det kommer til at være fedt at kunne hive alt sig grej op af tasken, uden at det ligger spredt overalt!!!


Og indeni dette, er der også plads til saks, kuglepen og alt muligt andet, i de små lommer :)

Lene, du er en engel og en SUPER kreativ kvinde :) Og jeg er simpelthen sååå taknemmelig!!

SÅ passer det godt med, at jeg pga. vejret har gooo tid til at sidde og nyde dem og bare strikke, hækle og arrangere indholdet i dem.

Så kan sneglen her, gå sin laaange tur , langs plankeværket og spå om mere regn, alt det den vil ;) (nej det passer ikke, jeg savner sol og sommer og ville langt hellere sidde på terrassen i shorts og med en kold drik!)

7 kommentarer:

Pernille sagde ...

De er altså lækre :)

Fru Olsen sagde ...

Hvor ér du heldig og hvor ér de flot lavet.

Og sikke smukt du har fotograferet sneglen!!

Pia sagde ...

Nøj, hvor er de flotte begge to, Jeg tumler pt. med tanke for en strikketaske, med plads til det hele - og ikke for stor.
Disse billeder giver inspiration.

Henriette sagde ...

ÅRRRHHHH Manner!!

Sådan et etui må jeg da bare også eje. Hvor er det skønt :) Har lige købt den der ring du ved.. se den på min blog, og måske jeg skulle styre mig lidt, men jeg kunne jo ønske mig etuiet til min føs'da??

Tillykke med det, det er en skøn ting.

Kh Henriette :-))

Tina sagde ...

Pernille: Meget :) og rigtig praktiske !

Olsen: Tusind tak :)Ja Lene er simpelthen så dygtig... ikke en syning ligger skævt :)

Pia : Jeg så sådan en fin strikketaske hos Modestoffer i Vejen :) Hvor der var lommer hele vejen rundt. Vældig smart!

Henriette: Det er også totalt fedt med de etuier! Årrrh vil osse ha sådan en ring :) De er så cool. Men lige nu er sælger på ferie, øv ;)

Henriette sagde ...

HEHE..Tina.

Ik noget problem. Skriver du til hende svarer hun nemlig alligevel;) Hun chekker sin inbox hver dag og jeg har skrevet med hende flere gange denne weekend omkring ringstr. Såååå.. Hun laver på bestilling forresten.

Knuuus
Henriette ;)

Britta sagde ...

Hvor er hun altså dygtig hende Lene! De er så flot lavet. Og ingen tvivl om at de er dine - grønt og ugler ER bare dig ;-)