Sådanner!

onsdag den 18. august 2010


Endelig endelig endelig, fik jeg syet foer til pull tab tasken, der har været færdig i nogen uger efterhånden :) jow jow, Rom blev ikke bygget på een dag, som bekendt. Og det gjorde min taske så heller ikke.

Selve kroppen på tasken måler ca. 35 cm x 24 cm x 3 cm. Og der er ialt gået 718 pull tabs til den.


Jeg har længe gået og grublet over hvordan det var bedst, at lave foer og lukning. Og jeg er endelig endt op med at improvisere. Om dette er en korrekt eller ikke korrekt måde, tør jeg ikke sige. Men det er sådan jeg har gjort.

Jeg har et lag inderfoer, i stof med påtrykt tegneserie om det at sy ;) og et lag yderfoer i ensfarvet grå.


Og nede i tasken er der to lommer i den ene side. Den ene passer fint til en stor smartphone og den anden passer lige perfekt til en pull tab pung af de små.

Og nogen centimeter nede fra overkant, har jeg valgt at sætte en lynlås i. Jeg ved med migselv at knapper bare kan være træls og besværlige. Og jeg vidste heller ikke lige hvordan jeg skulle placere den pænt.

Men alt i alt er jeg ganske godt tilfreds. Alene på grund af foer, bliver denne taske nok ikke ligefrem masseproduceret. Jeg bøøøøvler sådan med det foer ;) Jeg er helt sikkert bedst til at sy efter allerede gennemtænkte opskrifter.


Sidste lille ting, som jeg godt vil have gjort bedre, er foring af håndtaget. Der er jeg igang med, i rene stangmasker, at hækle et bånd, som jeg har tænkt at hækle, eller sy i. For lige nu kan pull tabs liiiige nøjagtigt godt finde på at fange en tråd i en tynd bluse.19 kommentarer:

Fr. Møller sagde ...

Den er for lækker - især med det for. Jeg vil forresten godt med ned og se stole, hvis det er. Kan jo tage den på cykel, så du siger bare til.

Dortheivalo sagde ...

Den er godt nok flot. Jeg er vild med den (også)

Anita sagde ...

Hold kæft, den er fed, Tina!!!

Miv sagde ...

SÅÅÅ LÆKKER!!!!!
Vild med foret også :)

Dorthe alias HEKSEN sagde ...

Den er bare for sej. Foerstoffet sætter afgjort prikken over i'et.

Tine sagde ...

WOW, den er fed Tina.

Det er foer stof er da fantastisk.
Men jeg kan godt forstå det har været et kæmpearbejde!

Lisbeth sagde ...

Hold da op hvor er den flot!

kludemutter sagde ...

Den er bare sej ;)
Foret er lige prikken over iét.

Yt

Lin sagde ...

Det foer er du da sluppet rigtigt godt fra Tina, og rigtigt godt valg af stof. Tegneserien gaar lige haand i hanke med pulltabsene. Lynlaas har du ret i. Med en knap er det ogsaa alt for let for ukendte haender at komme derned. Virkelig godt gaaet Tina, saa improviser du bare.

Anonym sagde ...

Hvor er den FLOT!!!
Spændende hvad du finder på med hanken. Kunne man ikke "foere" den på indersiden med samme stof som det sjove foer?

Lin sagde ...

Glemte lige at sende dig en opskrift. Det bliver ikke min yndlings, for det er en bolle med tandsmoer og syltetoej hihi.

Skaer i stykker squasch, tomater, loeg hvidloeg og kartofler. Laeg i en gryde og daek med vand. Kom salt i og lad det koge i ca et kvarter. Sluk for blusset og lad skaaret frisk basilikum "traekke"i.
Miks det hele (tag eventuelt lidt vaeske fra) haeld i dyb tallerken og kom et par draaber (eller 10) olivenolie i pynt med hele friske basilikumblade. Serveres med friskt hvidt broed.
Det hedder altsaa septembersuppe.

Stine sagde ...

Hvor er den dog fed! Kan godt se, at pull tabs i skulderstroppen kan være et problem med sart tøj, lidt ærgerligt for det ser bare fedt ud. Og foerstoffet - det er bare prikken over i'et!

Tina sagde ...

WOW er helt overvældet over alle jeres søde kommentarer :)
Jeg får lige besøg af en legekammerat om lidt, men i aften engang, skal jeg nok svare lidt mere ordentligt :):)
Men først foer i punge her....

Anonym sagde ...

Ihhh du godeste for er den blevet flot Tina. Jeg har fulgt dig under hele processen og var meget spændt på det færdige resultat. Jeg må sige at jeg er imponeret over din tålmodighed. ;o) Godt gået Tina!!

Lykke sagde ...

Hvor er den bare tjekket! Synes altså det foer ser ret godt ud! Jeg er stadig ikke kommet i gang med foringen af min taske....

Tina sagde ...

Møller: det er en aftale :);)

Dorthe: Tusind tak :)

Anita: maaange tak :):)

Miv: tusind tak. Ja foret var lidt sjovt. :)

Heksen dorthe ;) Ja foret er tilpas skægt og passende ifarven :)

Tine: det er mest fordi jeg bøøøvler med foer og fordi jeg hader det og trækker det længe, indtil NU skal det være ;)

Lisbeth: Tak skal du have :)

Yt: tusind tak :)

Lin: ja den er liiidt mere tyveri sikret nede i nu :) Men knap synes jeg bare heller ikke lige passede.

Lin, Hvis jeg ikke skal glemme dig i Give Away, kan duså ikke lige poste din opskrift der også? ;)

Estermarie: JO kan godt fore den med foerstoffet... men tror det andet falder mig mere i min smag... umiddelbart :) Nu må vi se.

Stine: ja der KAN godt, selvom man retter dem til, være en lille grat et sted, der kan hænge i :)

Lise: Årh tak :):) Jeg er også ganske godt tilfreds. Den er endt fint ud... selvom jeg rugede længe over at tage mig sammen til foer.

Lykke: Taark :) Ja jeg skal ikke skynde på dig, for jeg ved hvor træls foer er ;) :)

Alia sagde ...

Oh my goodness! I wish I could understand! By the photos, it looks like you made a purse from pop tops?? How COOL is that! Wow! Ok. Now, I have to go and find my Danish friends....

Alia sagde ...

Oh my goodness! I wish I could understand! By the photos, it looks like you made a purse from pop tops?? How COOL is that! Wow! Ok. Now, I have to go and find my Danish friends....

sko sagde ...

det er da bare rigtig flot..
tænkte på hvordan har du syget foer fast til selve tasken for det ser rigtig pænt ud.. men forstå bare ikke lige hvordan du har gjord det`?

Send en kommentar