Træt af CO2 snak - APRILSNAR!!

tirsdag den 1. april 2008

(Edit: Dette var jo selvfølgelig en Aprilsnar. Der skal ikke til at være CO2 afgift på mennesker også ;)... undskyld hvis jeg var skyld i et højt blodtryk igår)

Overalt bliver der bare ævlet og kævlet om CO2 og alle dens skadelige virkninger! Selv Nanna og hendes klasse skriver om naturen og emnet "havet i fremtiden"!

Jeg ved snart ikke hvad man skal tro. Ihvertfald er jeg SÅ træt af at høre om CO2, da jeg ikke tror det er den største synder i "Jordens forfald"!!
Så når de så ovenikøbet vil indføre CO2 afgift på mennesker og deres afgivning af CO2, her fra årsskiftet, så springer kæden da helt for mig.

Jeg tror nemlig at det er helt naturligt, at vi oplever disse temperaturskift. Helt som de Danske forskere siger. En blanding af Solstorme og naturlige op og nedgangstider gennem hele jordens historie!

Så hvorfor skal min, i forvejen, trængte økonomi, pines med endnu flere penge i statskassen?
Bare et surt bøvs herfra!

4 kommentarer:

Britta sagde ...

Du har helt ret!

Det gør selvfølgelig ikke noget at vi tænker os om en ekstra gang, men det næste bliver vel at vi skal betale afgift for at slå en prut (det bliver dyrt for mig!!).

Deborah sagde ...

Hvor befriende, at du sagde, hvad jeg selv har tænkt også! Tak!!!

Tina sagde ...

Britta og Deborah: Undskyld piger ;) Jeg har lavet en Aprilsnar på jer! Derfor er dele af den post nu alligevel min mening ;)

Britta sagde ...

:-P

Send en kommentar