Lidt guf fra igår

søndag den 27. april 2008

Her kommer lidt af de smukke røde fra igår ;)

Først en Ferrari Enzo! Bilen som gør mange drenge og mænd svage i knæene. Ikke min favorit, men helt klart en som jeg drømmer om at få lov at lege med! Tilgengæld elsker jeg at fotografere den!

Her ses resten af bilen :) Den er da meget lækker ikke?

Bilen her er nok favorit hos en masse Ferrari elskere. Det er den sidste rigtige rå muskelbil, som Hr. Enzo Ferrari himself, var med til at producere! En Ferrari F40, som jeg gerne så i min samling af Ferrari'er. Den er SÅ rå og SÅ brølende mums :)

Men jeg tilstår blankt at mit hjerte for alvor banker for denne lækre Ferrari. Som i bund og grund ikke helt er en Ferrari, men en DINO 246 GTS. Som den blev kaldt, efter Enzo Ferrari's søn, der døde alt for ung. En lækker lille sag, som jeg drømmer om at eje en dag.

Hvis nu, drømmen om Dino'en ikke går i opfyldelse, så kan jeg også "nøjes" med denne skønne Ferrari 330. Jeg har ikke set den før herhjemme, så det var lige noget der gav en kolbøtte i maven... jubii. Er den ikke skøn?

Men i virkeligheden kom jeg "kun" til at sidde i en Ferrari 512 Testarossa. Den tilhører nogen bekendte fra Sjælland. Et lille "impulskøb", som den blev kaldt ;)

Jaja, hvem der kunne lave sådanne impulskøb hva?

Passer den ikke godt til mig?? ;) Men med mindre jeg en dag vinder i Lotto, forbliver det nok en drøm! Men dem kan ingen tilgengæld tage fra mig!!!

HOV, der skal da også nogen bane fotos til :) Her kommer lidt ... De er ikke endt så gode som jeg godt kunne drømme om. Men solen forsvandt og der blev lidt mørkt. Og så begynder mit grej at svigte mig ;) Og så har jeg VIRKELIG lyst til at flå det hegn ned !!! ;) Eller jeg kan da også "nøjes" med et presse kort, så jeg kan få lov at stå hvor jeg vil.. næsten...

(Alle billederne burde kunne klikkes store... så ER de altså pænere)6 kommentarer:

Britta sagde ...

WRRRRRRROOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMM! Jeg vil ha' en tur når din drøm går i opfyldelse :-)

Og jeg kan altså bedst lide de gamle Ferrari'er - de er mere sexet. Men de nye er da ikke ligefrem grimme... ;-) Med mindre altså de er gule! Gul er lig med Netto!

Tina sagde ...

Jeg skal nok give tur til alle der orker, hvis jeg får drømmen omfyldt ;);)

Jeg er helt klart mest til de ældre Ferrari'er... hm gælder også for andre bilmærker.
Visse Ferrari'er ser godt ud som gule... og en Lambo ser bestemt også godt ud som gul ;)

ulla sagde ...

Hold da op hvor jeg deler din Ferrari smag :-D og oplever også at mænd er til enzo. Jeg ved ikke meget om biler, men ved hvornår jeg vender mig om på gaden :-D

ulla sagde ...

Hold da op hvor jeg deler din Ferrari smag :-D og oplever også at mænd er til enzo. Jeg ved ikke meget om biler, men ved hvornår jeg vender mig om på gaden :-D

Deborah sagde ...

Hey Jeg så sådan en for omkring en uge siden, komme rullende hernede på Strandvejen. Det er nok få steder, det sådan nemt kan ske. Herude vrimler det med lækre biler, så jeg skulle nok til at gå med hagesmæk ;-) Bare lyden - uha!

Jeg synes, du har taget nogen super billeder - dem kan du godt være stolt af. Jeg ville gerne have været med og lure! Tak for du delte!

Tina sagde ...

Ulla: Mange mænd, men især drenge, er helt vilde med Enzo'en :) Den ER da osse lækker... meen foretrækker de gamle. Eller en 430'er.

Deborah: Uha ja du bor jo på rette sted, hvis man gerne vil se en lækker dyt, af og til :) Der bor jeg HELT forkert. Det er SÅ sjældent jeg ser meget andet end en Fiat Punto eller en Golf diesel ;);) Jaja overdrivelse fremmer forståelsen!!
Tusind tak for rosen af mine billeder. Jeg elsker at knipse biler og specielt i fart. Men ikke så tit jeg har muligheden!
DU kan da se lidt flere af de røde her:
http://www.flickr.com/photos/tpoulsenrozza/sets/72057594124079161/
Fra da jeg besøgte Hockenheim banen;)

Send en kommentar