VINDER af konkurrencen!

lørdag den 20. april 2013


Så blev det den 20. april - dagen for konkurrencens udløb og en vinder skulle udtrækkes :)

Og sikke mange lækre bud der er kommet ind af døren. Jeg er glædeligt overrasket over at i ville være med :) Kun ca. 30 cm (der hvor Chili-Nissen står) blev ikke dækket af strik.

I dag har jeg sat alt jeres fine strik på stativet. Dog er det kun sat løseligt på med clips, for at i kunne se resultatet. For stativet skal lige have nogen ben der skal stikkes godt ned i jorden og så skal det ud på plænen og stå. Og inden da, skal der lige trækkes lidt flere cykelslanger på stativet - og det kan man ikke hvis jeg syer det hele godt fast.

Men ingen lodtrækning, uden at man kunne se resultatet ;)

En KÆMPE tak, skal lyde til alle jer der har brugt tid på at være med - og havde jeg frø nok, ville jeg sende jer en pakke alle sammen :) Men en vinder skulle udtrækkes og jeg har fået Nanna til at nævne et tal - Og da jeg havde modtaget jeres pakker, tog jeg et billede af hver enkelt pakke. Og da Nanna nævnte tallet 4, talte jeg hen til den pakke der blev knipset i min telefon, som nr 4 ;)

SÅ vinderen er:

 
 
Iben, jeg har været lidt for hård til at smide kuverter ud - kan jeg lokke dig til at sende din adresse til mig? :)
 
Jeg er faktisk blevet hooked på mere yarnbombing og overvejer at lave noget strik til tagrygningen på mit drivhus. Bare for at få skabt lidt kulør på den lille matrikel. Og ja, bare sådan for at være lidt på tværs ;)
 
 
 
 


2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jubiii hvor er jeg glad!! Den allerførste gang jeg vinder noget på bloggen. Og jeg mangler blomster på altanen, så det er perfekt!
Sender straks adresse på mail. Tak! :-)

Britta Svanborg sagde ...

- det ser godt ud. Og sjovt, jeg nåede lige omkring din postkasse i lørdags, på vej til Kolding. Kh Britta

Send en kommentar