Kage-humør

torsdag den 9. juni 2011

Jeg har sååå meget lyst til at lave de lækreste cupcakes :) Og jeg har i den forbindelse en sprøjtepose med tyller liggende. Mærket er Kaiser, hvis det siger nogen noget. Men den største tylle er 11 mm..... og så er det jeg tænker, at hvis jeg skal lave sådan en flot topping, som denne her, så skal jeg vel ha en monster tylle eller?

Og hvad med noget ordentlig farve? Jeg plejer jo at købe de der frugtfarver i supermarkederne, men hvis du vil have en flot farve, ender man jo med at bruge det i RÅ mængder!! Hvis man vil ha noget farve, til smørcreme og lignende, som faktisk laver smukke farver, hvor handler man så ?

Gode råd modtages med kyshånd :)


8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Tina.
prøv at kigge her: specialkoebmanden.dk
Jeg tror at du her kan finde svar på dine spørgsmål.

Tina sagde ...

Tak :) jeg har lige købt guf der!!! Både tylle og farve. Nu håber jeg tyllen er den størrelse og type jeg ønsker! :)

Kludemutter sagde ...

Ikke at jeg har en klap forstand på det ;)
Men kunne den ikke være kørt på uden fra og endt i midten ??

Yt

Frk. P. sagde ...

Jeg forstår simpelthen ikke hvorfor folk skal bruge penge på en Tylle, når man kan klippe hul i hjørnet af en frysepose og mase stadset ud den vej igennem... Ærlig talt.

Tina sagde ...

Yt: Jo jeg har fundet videoer på www, der viser alle mulige måder at dekorere cupcakes på ;)

Sille: Nu havde jeg jo posten og tyller alligevel, så har bare købt en lille tylle dut ;) Og en plasticpose er skiiie go hvis man ikke vil have en fin stjerne formet pølle ;) Tror ikke jeg kan få sådan en fin dekoration med en pose :)Så lidt crazy stuff vil jeg købe....... Lidt som når jeg undrer mig over at andre bruger mange mange penge på dyre have-gadgets, når fingre, en træpind osv er lige så godt ;)

Anonym sagde ...

du kan bruge bolchefarve/konfektfarve - tror jeg har købt mit hos panduro ... der findes mange forksellige - god fornøjelse ohilsen Ingeg Pinse

Heidi sagde ...

Fin blog du har - Tina! Jeg følger dig løbende og håber måske også, at du på et tidspunkt kunne tænke dig at kigge over til mig:-)

Tina sagde ...

Inge: Jeg har fundet noget godt pastafarve nu :)

Heidi: Tak skal du have :) Jeg kigger straks over!

Send en kommentar