Fanget af en journalist

mandag den 8. september 2008

I fredags blev jeg fanget af en journalist, på vej til frisøren med Nanna! Og vi var lidt sent på den og jeg kunne se et "ÅH nej", forme sig i Nannas øjne.....

Vores by har nemlig fået et "byens plads"! Et torv med et stort bassin med springvand i !! Bevares, det er da flot at se på... omend det ligner noget fra en storby, der er puttet ned i en lille landsby!

Men det er ikke det værste. Efter at vi er kommet i en ny kommune, bliver her ikke gjort noget som helst. Ukrudtet vokser de mest mærkelige steder og pynter ikke just. Vejbelægningen i vores by er heller ikke meget at råbe hurra for. Samtidig sparer de som en gal på skolelærernes timer, så der ikke længere er ret meget tid til noget så vigtigt som forældresamtaler. Eller reparationer af nødvendigt udstyr til skolen. Ældres hjemmehjælp bliver pillet og skåret, helt ind til marven.

Jeg kan godt komme på mange flere ting, hvor vi som by, har tabt meget ved at blive slået sammen..... Men nok om det.

Men tænkte YES da journalisten stillede mig spørgsmål om, hvad jeg syntes om springvandet!! Jeg fik små horn i panden og højrøde øjne og en ubærlig lyst til at fatte hendes kuglepen og skrive en længere stil ;) Men jeg hold mig i skindet og startede med at rose springvandet for sit udseende og SÅ fortælle at jeg synes der var andre steder de 3.1 millioner kunne have været brugt! ;)

Og lur mig om ikke springvandet er svært at få øje på om en tid, når der ligger bunker af øldåser, affald, pizzabakker og andet "godt" og svømmer rundt i vandet.... Men der er ikke råd, til at få ryddet op herude. Men der råd til at bruge 500 kr i døgnet på at springvandet står og risler så hygsomt!! Bare mine 25 ører!

Jeg har sløret de andre adspurgte, da jeg af gode grunde ikke har deres accept til at blogge om dem ;)

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ja, jeg sidder også og småskumler mere og mere, når man bliver barn til et skolebarn, får man pludseligt øjnene op for nye ting - og hvilke ting (eller mangel på samme). :o/
Tænk, der er skoler, de er nødt til at holde hver 2. fredag fri i de små klasser, fordi de er nødt til at skøre fem timers undervisning om ugen! :o(
Aj, jamen, jeg kan osse blive noget så harm.

IF Stjernen sagde ...

Ja man kan blive godt og grundig harm når pengene bliver brugt de underligste steder. Der er selvfølgelig ikke noget galt i at have noget kønt at kigge på, men ikke når det er på bekostning af skoler, børnepasning og de ældre...

Tina sagde ...

Bettina: Ja det er simpelthen for dårligt!! Velfærdssamfund... jaja, men der er nogen ting der efterhånden ikke føles SÅ pokkers velfærdsagtigt mere.

Britta: Nej bestemt okay at bygge smukke ting, alene for synets skyld. Men ikke når der ikke er penge til det. Jeg ved godt pengene var sat til side da vi stadig var os selv. Og at det var for at sikre os noget af vores egen overskud (Dengang). Men set i lyset af hvordan det hele ser ud idag, så føles det forkert.

Tina - omme i London sagde ...

Hvor sjovt - jeg laeser altid den slags kommentarer, naar jeg faar fingrene i et dansk dameblad. Jeg spekulerer tit paa hvor de finder folk og nu blev jeg klogere paa det. :)

Tina sagde ...

Hej Tina :) Hahaha de bliver altså så fanget på vej til frisøren ;);)

Tilføj en kommentar