Knitting Chick!

fredag den 29. december 2006

Tjaa som i nok kan se, så har jeg her til aften siddet og tegnet lidt :)

Måske dette bliver mit nye logo foroven istedet for pigen? Jeg ved ikke helt endnu hvad jeg vil. Jeg har altid haft en vis mani med at lave om på tingene hele tiden.

Så snart jeg har fået lavet noget, vil jeg gerne have lavet noget nyt og anderledes*G* jaja jeg kan altså ikke gøre for det!

Men man hører så tit udtrykket Knitting chicks.. her er i hvert tilfælde een af dem!! ;)

Men hvad siger i? Det kunne være sjovt at se hvad i sagde til det!! Men i tilfælde af at det skulle gå hen og blive mit nye logo har jeg sat et copyright mærke hen over.. ellers ved jeg at det er at finde andre steder inden imorgen ;)

Cluck cluck kniiiit !!!!

Herunder billedet med det gamle banner, for at de som kommer efter ændringen også kan se hvad der tales om.

Klik for stort billede.

9 kommentarer:

Anonym sagde ...

Han(en) er ret sød - og i hvert fald undgår du copyright-problemer med butikken http://www.knithappens.net/ med hende med skiltet, som er der nu (og er ret flot!).

Tina sagde ...

hende med skiltet er min egen tegning :) Teksten har jeg set på utallige blog's, så jeg var ikke klar over det var copyrighted, men så er sagen da klar, jeg bruger min hane ;)

nettie sagde ...

Ja altså, jeg besøger dig for første gang (men bestemt ikke sidste) gang i dag, og jeg er ret vild med dit design af siden og synes osse at hanen er rigtig go' - fortsæt endelig med ham.........

mange hilsner
nettie, Padborg
webstrikker

Tina sagde ...

Nettie, tak skal du have :) Det gør jeg så... ingen copyright slåskampe her da! ;)

Tina sagde ...

øhh har nu kigget nærmere på sagerne. Og der er både et knithappens.com og et knithappens.not og begge skriver i bunden af deres side: copyright!!! To kan ikke have copyright... så jeg gætter på at ingen af dem har det, men bare skriver det :)

Jeg vil dog uanset hvad ikke skændes med nogen om det. Men jeg kan nu med sikkerhed sige at ingen ville have kunnet slæbe mig retten på det, efter som min side ikke også hedder knit happens, men at min pige øverst på det andet bander havde det stående på et kort i hånden ;)

Christa sagde ...

Hej Tina!
Sig mig - er du reklametegner eller hva ...???????
Det er bare en "lækker streg" du præsterer ;-))
Hyggelig hilsen Christa

Merete sagde ...

Det er bare rigtig flot lavet. Jeg kan lide begge bannere. Den med hanen er den sjoveste, og det er en rigtig god idé med garnnøglet i bunden. Hvor sætter du det ind i template´n i blogger? PS Husk at slå Wordverification TIL, så du ikke får en masse spamkommentarer.

Tina sagde ...

Hej Chris :)
Nej jeg er bestemt ikke reklametegner :) Jeg elsker bare at tegne og male! Men tak for rosen!

Hej Merete :)
Tusind tak skal du have!
Jeg fik slået noget til igår så jeg skulle godkende alle kommentarer... det går da slet ikke*G* Så skal lige have læst om det du skriver der!

Tina sagde ...

Merete: jeg glemte at svare dig på det med hvor grafikken skal være.. jeg håber du læser her igen, for send mig en email, så kan jeg måske hjælpe dig med din egen blog :) momsen (at) stofanet.dk .. but (at) ud med snabela.

Send en kommentar