Porcelæn i haven!

lørdag den 4. maj 2013


Rundt omkring i mange genbrugsbutikker, står der kopper som disse og gemmer sig :) Jeg har købt nogen af dem, og lavet dem om til fuglefoderkopper.

Nu hænger der et par stykker i mit piletræ og pynter. Jeg synes det er et sjovt lille tvist... frem for mejsebolde, eller sorte metalhætter.... eller kokosnødder :) jeg trængte til noget sjovt at kigge på.


Jeg har yderligere et par idéer i ærmet - men mangler lige nogen småting for at udføre dem :) Men de kommer på bloggen når jeg er færdig med dem.

Idag tog en veninde og jeg på lopperræs. To markeder besøgte vi og jeg fik lidt godter med hjem. Både nogen kopper som dem ovenfor, samt et fad, der skal bruges til sådan et kagefad/tårn.

Og så "kom vi lige til" at stoppe ind ved sådan et lille plantemarked også... og så hoppede der lige 4 pelargonier ind i bagagerummet på bilen!! Så nu har jeg 4 forskellige af dem... og jeg aner INTET om dem, men de er så smukke ;)


Okay, den øverst til venstre kender jeg, den hedder Dronning Ingrid ;) Men de andre 3 kender jeg ikke. Og ellers er den eneste info jeg har om pelargonier, er at de er nemme at tage stiklinger af !

Så jeg har nyt at lære!


Og til slut skete der lige det, at jeg ikke kunne holde fingrene for migselv, da jeg så denne hindbærbusk i Lidl. Hovsa......

Nanna og jg har længe talt om at det kunne være fedt med lidt hindbær i haven :) Så nu må jeg se om jeg kan finde et perfekt sted til den.

Men ikke alt har kostet penge idag... for da vi kørte ind om Brugsen for at handle lidt dagligvarer, spottede jeg én af de der sorte spande, der tit står afskårne blomster i. Jeg spurgte en ansat om de havde mange af dem? DET havde de, om jeg ville have nogen?? OM- jeg ville.... så dem fik jeg lige en stak med hjem af :) De er perfekte urtepotter, når man lige laver huller i bunden.

Der ud over, har jeg intet lavet idag... kroppen er lidt træt efter igår. Der var jeg nemlig under skarp træning hos fyssen. Nakken skulle trænes (incl. resten af kroppen), så mine muskler omkring led kan blive styrket. Og jeg skal LOVE for at jeg fik trænet.... lige så jeg fik gelé i benene og hyperaktivt hjerte!!!

Men det bliver godt, siger hun..... så det tror jeg på ;)5 kommentarer:

Mie sagde ...

De er skønne dine kopper :-) Den ide kunne jeg godt finde på at låne og udleve her på matriklen, hvis det er ok med dig :-) Den er lige til at blive glad i låget over :-)
kh

laj [tulipan-hygge] sagde ...

Helt tosset med dine kopper, ser helt fantastisk ud

Helvigs strikkehjørne sagde ...

Fantastisk idé med de der kopper..er det evt. nogen du vil sælge af :-))

Jane sagde ...

Hvor er det en fantastisk ide med de kopper. Hvilken lim kan holde til at de hænger sådan ? Jeg kunne tænke mig at lave et par stykker til køkkenet, til 'småskrammel' ;o)

Tina sagde ...

Mie: Taak :) Du laver da bare nogen ;)

Laj, Tak skal du have :)

Helvig, Ikke endnu, men det kommer snart :)

Jane, Jeg har brugt noget Tokomponent lim :) Ja det ville de da også være perfekte til. Små elastikker osv...

Send en kommentar