Jul på den gamle mølle!

lørdag den 10. december 2011


Så banker julen igen på døren og vinteren er så småt startet :) Dog viser vinteren ikke sådan tænder i år, som de to foregående år.... desværre, drister jeg mig lidt til at sige.

Men hvor om alting er, så er det atter tid til julemarked på den gamle Rolles Mølle, nøjagtigt som sidste år! :) Og hyggen er ikke mindre, selvom den tykke sne mangler.... her emmer af gamle dage og man KAN bare ikke undgå at komme i julestemning, når man kigger rundt.


Juletræer fordelt i små øer, på gårdspladsen, hvor folk trisser rundt og udvælger LIGE det træ, der passer perfekt i deres stue. Eller inde i staldbygningen, hvor vi står, hvor der rundt omkring ligger en halmballe, som hurtigt bliver optaget, af den musegrå kat, der i den grad nyder dagene med de mange nusseglade gæster :)

Eller gran-guilanderne, der er viklet om krybberne i den gamle hestestald. Og duften af æbleskiver og kaffe, der sælges fra møllens bod og nabostandens nybagte småkager, der vidner om en jul med en duft af kanel og nelliker i næseborene.


Og der, midt i alt julestemningen, står jeg og passer min lille stand. Og jeg hygger mig, trods rød næse og blå fingre, mens jeg smiler til de besøgende og får en lille hyggesludder.

Hvis stemningen smitter lidt af på dig, så kan du nå at kigge ud imorgen. Der er åbent fra 11 til 16 og der er mulighed for både rødgran, nordmangran, æbleskiver og en varm kop kaffe. Og ikke mindst, at hilse på os i vores små kreative stande. Og skulle du nu have fyldt din søndag, med gaveindpakning, oprydning eller andet... så har du også chancen hele næste weekend :) Jeg håber at se dig derude!

2 kommentarer:

Lis sagde ...

Æv, er sent ude med at læse blog indlæg, så troede lige jeg kunne komme imorgen.
Smukt bord du har. Der er mange spændende ting.

Kh. Lis

Tina sagde ...

Lis: du må afsted næste år ;) Der står jeg der forhåbentlig igen! Og tak for rosen :)

Send en kommentar