Aften køretur

søndag den 13. juli 2008

Vi har haft en lidt hård weekend, her i huset.

Fest skulle der til hos overboen, sådan at der stod "nul søvn" i udsigerne for natten over. Og i forvejen havde jeg ikke sovet overhovedet fra fredag til lørdag. Dagen idag har derfor foregået i slowmotion og i dovenskabens tegn ;)

Aftenen blev så benyttet til at ture lidt rundt i området ....

Først en lille runde rundt om området med Skamlingsbanke. Jeg elsker den udsigt man får derfra.... og ikke mindst farverne på de forskellige årstider!!!

Dernæst fik vi også gået en hurtig tur rundtom Koldinghus! Jeg er helt skør med det slot. Se lige al den rustikke mur, mod naturens levende og grønne græs og buske, og himlens flotte blå!

Note til mig: Tag Nanna og kamera med derud og brug en hel eftermiddag :)

Og se så lige den flotte ryttergård, mod alle de grønne skræpper, der truede med at overtage området fuldstændigt!

Vi var også nede ved en strand omkring Skamling... jeg er ikke helt sikker på hvor ;) Men jeg fik en stak friske skovmærker med hjem og en stor hulsten! Jeg forsøger altid at få mindst en hulsten med hjem, når vi har besøgt en strand ;) Desværre har jeg mest sådan nogen bitte små nogen... men nu går jeg fremover over til det lidt tungere.. ;)

Bagefter, på vejen hjem, blev jeg ramt af en vild forelskelse ;) I en autohandel stod denne søde lille Autobianchi....*suk* En sød lille dyt der blev til, i et samarbejde mellem Bianchi, Pirelli og Fiat. Men det skal være denne model fra sidst i 50'erne som hedder Bianchina. Den har en to-cylindret motor på 499 cc, der procuderer 21 hestekræfter ;) Den har en 4 trins gearkasse og hydrauliske tromlebremser.....

ER den ikke bare charmerende?? Kan i ikke lige se mig med håret flagrende bagud i denne lille sag, hvor selv jeg, med mine 160 cm i højden, næsten er for høj??? ;):)

10 kommentarer:

Anita sagde ...

160 cm. er FOR højt. Nææh du, mine små 155 cm. er lige præcist perfekte til den vildt søde bil ;-D

Skønne skønne billeder. Dem nød jeg rigtig meget!

Sifka sagde ...

Meget smuk rød farve, sådan en ryttergård har. Håber, at du får sovet underskuddet ind snart:)

Britta sagde ...

ÅÅÅÅRH, den er jo ligefrem KÆR den bil!
Den vil helt sikkert klæ' dig :-)

Jeg har en svaghed for biler hvor døren åbnes den "forkerte" vej...

Tina sagde ...

Anita: Dejligt med små mennesker ;) Tak for rosen :)

SIfka: Ja jeg er også vild med den røde farve!! Jeg håber inderligt at sove igennem så snart hun tager på job imorgen.

Britta: Hihi ja jeg er SIKKER på den vil se goooodt ud med mig indeni ;) Ja Suicide doors er helt specielle!!! :)

Helle Koed sagde ...

Ih det er næsten som at komme "hjem" at se dine billeder... :D Det er alt for længe siden jeg har været forbi slottet! :)

Sød bil – den skal du da bare eje????

Jeg har lige et spørgsmål: Du inspirerer mig jo... – hvad fylder du dine dyr med som du har syet??? Jeg sidder lige og er ved at tegne en kat jeg gerne vil lave, men ved ikke helt hvad der er bedst at fylde i sådan små dyr! :)
HELP!!! HI HI

Tina sagde ...

Helle: Du må et smut ned forbi og gå en tur :);)

Ja UHA jeg vil gerne eje den bil. Men de er sjældne, så prisen er helt sikkert derefter!

Det lyder dejligt at jeg inspirerer ;) Jeg bruger fyld fra puder! Køb billige puder i fx. Jysk... dem med Fiberfyld. Ellers er alternativet dyrt bamsefyld fra fx. Panduro hobby.

Helle K. sagde ...

Hvor heldigt at du MÅTTE væk hjemmefra - det er nogle vidunderlige billeder du har fået taget. Du er knaldhamrende dygtig :)

Helle Koed sagde ...

OK... jeg splitter en pude! HI HI
Det var da et godt tip!! :)

DU MÅ HJERTENS GERNE LAVE MISSE-KATTEN! ;)

Kunne jo være sjovt at se den i 2 udgaver!!! :)

Tine sagde ...

Ja, Koldinghus er smuk og det er det også indenfor, fandt vi ud af, da vi besøgte det i vores sommerferie i det midtjyske, hvor første stop var Kolding og Koldinghus.

Når man har købt billet til det, er der gratist rundvisning i Koldinghus den først lørdag i hver måned. Vi synes, at rundvisning, som tog en lille times tid, var god og bagefter brugte vi så yderligere to timer med at gå rundt på egne hånd.

Tina sagde ...

HelleK: Tusind tak :):)

Helle Koed: ja flå lidt i en pude...det er så fedt at ødelægge lidt... når man nu må ;)
Jeg er spændt på at se din færdige missekat. Fo rjeg er ikke helt sikker på hvilke dele der er hvad, på din side.

Tine: Jeg har været på Koldinghus en del gange igennem mit liv. Men ikke inden for de seneste 10 år tror jeg :) Så jeg skal snart derind igen...altså indenfor. Og ellers skal Nanna og jeg bare derud og gå og knipse! Det er sådan en flot bygning :)

Send en kommentar