PANIK

lørdag den 14. juni 2008

Min varmedunk er i nat afgået ved punkteringsdøden :(

Den er 100% uundværlig for mig, da jeg hver anden nat ca. har grimme mavesmerter, hvor kun smertestillende og en tung varm varmedunk hjælper!!

Men hvor finder jeg lige en ny??? De sidste to har jeg købt i Tiger... men de har vist ikke nogen lige nu....

Hvis du liiige ved hvor... så er det de store jeg mangler... jeg tror der er næsten 2 L i dem.

Jeg håber nogen derude kan hjælpe!!!

7 kommentarer:

Jette H sagde ...

Du må i gang med symaskinen, sy en "pude" fyld hele hvedekerner og lidt tørrede lavendeler i. 3 min i mikroovnen og du har den bedste varmepude. Go' fornøjelse

strikkeforsker sagde ...

Matas eller apoteket?
Jette har ret, de er nemlig rigtig gode og så lækker de ikke.

Tineke sagde ...

Jysk mener jeg har dem....

Tina sagde ...

JetteH: Jeg har sådan nogen :) De er hammer gode til ømme led og sådan. Men til mavsen har jeg brug for een der er tung... MEGET varm og som kan holde i mange timer hen over natten. Det kan de andre ikke :)
Note til mig: Næste gang, put lavendel i så de ikke stinker så meget af vådt korn ;)

Forsker: Hmm apoteket havde jeg ikke tænkt på!!

Tineke: Det skal prøves Mandag!!! :)

Sidsel sagde ...

Vet ikke om dette kan være noe for deg.Jeg bruker en tom plastdunk som har inneholdt vindusspylervæske til bilen(en annen; er en tom parafinplastdunk,den hadde en mer massiv kork..den var meget god!!).Den har en god kork og rommer ca 4 liter.Jeg pakker et lite pledd rundt den.Men den kan gjerne bli litt uhamslig/vanskelig å ha på maven (for tung,for hard/sklir av ? ) Men du kan muligens sy et litt godt fôret trekk til den? Jeg trenger varmen i føttene,så min ligger stødig nede i enden av senga.Apotek og bandasjister selger de små vanndunkene med trekk,men dem holder ikke varmen godt nok..syns jeg da. Uannsett,lykke til :)

Deborah sagde ...

Ellers er der jo også en elektrisk varmepude, men den kan du jo ikke falde i søvn med... og den er ikke tung. Ja jeg vil mene, at Matas er oplagt - er sikker på, de kan hjælpe! God jagt!

Tina sagde ...

Sidsel: Tak for dine råd :) Din idé er rigtig god til at varme sengen op med, en kold vinterdag. Men du har ret... jeg tror den er for uhåndterlig på mavsen :)

Deborah: Nej den er nemlig ikke tung :) Men overvejer een til mine led, når de rigtigt driller.

Jeg har fundet en løsning :)

Send en kommentar