GODT NYTÅR !

tirsdag den 1. januar 2013


GODT NYTÅR til alle jer derude :)

Jeg håber i havde en formidabel nytårsaften! Uanset mængden af festivitas, med noget godt mad og med dem du holder af :)


Jeg kan jo kun tale for mig selv - men jeg havde i hvert fald en rigtig hyggelig nytårsaften. En aften med lige mængder af dejlige mennesker, god og lækker mad, lidt til halsen og en god gang spas!

Dog blev jeg nedlagt af en hidsig kartoffel !! Altså jeg stod der, helt uforberedt og lavede brunede kartofler - og så valgte een af de små hidsige bæster at eksplodere!!!? Det har jeg skisme aldrig prøvet før. Den ikke bare revnede, eller skød lidt - den eksploderede seriøst i stumpere og stykker op og ned ad vægge og langt hen af gulvet og ikke mindst MIN hånd!! Så det kostede lige 2-3 pakker dybfrost, inden min hånd føltes nogenlunde normal.

Jeg anser ikke mig selv for at være en pivskid og har da af og til prøvet at brænde mig på diverse ting. Men det her gjorde indædt ondt i mange timer. Hulens til sukkerkartoffel.... nøj en fryd at sætte tænderne i dem der var tilbage! ;)


Det skulle dog ikke ødelægge min aften - og resten af den blev da også super hyggelig :) Selv hende på 5 år holdt ud til den lyse morgen. Man skal ikke sige til sådan en størrelse, at de den ene dag, må være oppe så længe de kan ;) For det udnyttes!! Så da klokken slog 4 dryssede resten af os i seng.


Men grundet den sene nat, tidligt oppe pga. små børn og mængden af promiller, er jeg først kommet hjem igen nu her for en times tid siden :) Efter godt 24 timer i godt selskab er jeg også godt træt nu ;) Så mon ikke den 3. januar kommer til at foregå i slowmotion?

Jeg har ingen bevingede ord eller nytårsfortsættere til det kommende år - ud over at jeg håber vi alle får et fantastisk år 2013!!!3 kommentarer:

Deborah sagde ...

Nu mangler jeg godt nok mit store Zoom-objektiv (har lige bestilt et nyt idag), men kunne tænke mig at høre, hvad du gør, når du fotograferer fyrværkeri (objektiv og instilling)?

Jeg har som du ser, også prøvet, og det går da an, men er ikke så flot som dine. Synes du tager rigtig flotte fotos. Men øvelse gør meste, og jeg bliver ved at prøve og lære mig nyt og mere.

Godt Nytår til dig.

Tina sagde ...

Hej Deborah, Jeg skyder håndholdt på omkring 300 mm og bruger BULB setting. Håber det hjælper lidt :) Desværre går der nok et år inden du kan teste det igen. Det er i øvrigt samme metode når jeg knipser lyn.

Deborah sagde ...

Tusind tak, ja det gør der så, men jeg har jo lige købt et 300 mm objektiv og nu er jeg ved at læse om BULB, så næste år, så får vi se :-) Tak, så jo det hjalp da bestemt.

Send en kommentar