SÅ fik jeg testet min chilimarmelade på et rundstykke idag :) Og jeg kan kun sige, den smager super godt. Den er først og fremmest sød, lige når man får den i munden. Dernæst kommer chilismagen snigende.
Nanna siger dog der er mere bid i den, end jeg beskriver.... Måske det har noget at gøre med det lag "tandsmør" jeg har på mit rundstykker ;) Fedt binder capsaisinerne i chilierne.
Så umiddelbart vil jeg kalde den mild. Hvis man er meget chiliforskrækket, er det måske en anden sag ;)
Uanset hvad, så er det helt bestemt ikke sidste gang, jeg laver chilimarmelade. Og næste gang, skal jeg prøve med en stærk version, der også kan bruges i madlavningen :)
Farvel & frisør
-
I sommer fik jeg en lidt kedelig nyhed – min frisør gennem 32 år gik på
pension. Vi er jævnaldrende, så det måtte jo ske før eller siden, men
altså… 32 år ...
2 dage siden
Ingen kommentarer:
Send en kommentar